Son Harf | Kelime Türetme Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce bu oyun tutar mı?


  • Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

jeolex

Üye
    Konu Sahibi
Son Harf | Kelime Türetme Oyunu

Merhaba Arkadaşlar,

Yakın vakitte hazırlamış olduğum kelime oyununu google play store da yayınladım. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi herkesin bildiği son harften kelime türetme oyununu mobil uygulama formatına çevirdim.

Diğer kelime oyunlarının aksine PvP olarak yani birebir gerçek zamanlı olarak oynanmaktadır. Duello modu ve Lig modu olmak üzere iki farklı oyun modu var. Duello modunda kullanıcı adını yazdığınız herhangi birine oyun teklifi yolluyorsunuz ve kabul ettiği takdirde karşılaşıyorsunuz. Lig modunda ise o an oyun arayan oyuncularla rastgele karşılaşıyorsunuz.

Diyelim ki bir rakip ile karşılaştınız. Her oyuncunun 10 sn süresi ve maksimum 3 joker hakkı var (bu jokerleri önceden elmas ile almanız gerekiyor). Bu 10 saniye içerisinde kelime yazamazsanız karşı taraf kazanır ya da sıkıştığınız anda jokerlerinizi kullanabilirsiniz. Lig modunda oyun sonunda hem kazanan hem de kaybeden doğru bildikleri kelimelerin harf sayısına göre belirli miktarlarda elmas kazanırlar. Bunun yanı sıra da kazanan, kaybedenin puanının %10 unu kendisine alır. Oyun esnasında eğer bonus elmas içeren kelimeleri ilk yazan siz olursanız, belirli miktarlarda bonus elmas kazanıyorsunuz.

Lig modunda kazandığınız veya kaybettiğiniz puanlar sizin ligdeki sıralamanızı belirleyecektir. Oyunu sonradan keşfedenlere adil olabilmek için kazanan kaybedenin puanının %10 unu alır. Böylece oyuna sonradan başlayan birisi kısa bir sürede 1. lik koltuğuna oturabilir. Liderlik koltuğunda oturabilmek için başarınızı güncel tutmanız gerekecektir.

Google Play Store İndirme Linki:
Website:

OYUN GÖRSELLERİ

 
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, gonyalı, Murat Alper ve 1 kişi daha


Buğra

Buğra

Admin
:tşk: elinize sağlık
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 
gonyalı

gonyalı

Üye
:tşk:
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: fatihmenteş
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İndiirp Yorum Yaparım Eline Sağlk
 

kuraltanımaz

Üye
elinize sağlık buna benzer bir çok oyun mevcut fakat buda gerçekten güzel olmuş
 
gonyalı

gonyalı

Üye
Error
Son harfi (I) ile biten kelimeden sonra Islak kelimesini yazdım fakat kabul etmedi.
 


Üst Alt