Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Haber:Vodafone internet sitesi kullanım dışı kaldı!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Son Haber:Vodafone internet sitesi kullanım dışı kaldı!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ye ulaşım sağlanamıyor!
balza
Üye
ulaşım sağlanıyor ancak üye işlemleri henüz yapılamıyor yani servisleri kullanım dışı pazartesi günü servisleri açılacak diyorlar inşallah açılır...
mhmtozturk
Üye
alala
EsEsLi26es
Üye
olur böle vakalar sanırım serverleri de ordaydı sular altında kalınca yapacak birşey yok teknoloji bu su götürmez
galiba servisler açıldı 3g başvurusu yaptım mesaj geldi 1 saat içinde işleminiz gerçekleştirilecektir diye hadi hayırlısı bakalım
umut0628
Üye
hala ulaşılamıyor my vodafone ye girilmiyor
21taner21
Üye
my vodafone deaktif
balza
Üye
3g yi hallettim şimdi mobil tv yi halledemedim sanırım servisleri tam anlamıyla düzeltemediler
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Sitenin belirli bölümlerinde hatalar var.
seyfo222
Üye
Iş atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar..her kanala reklam veriyolar neymiş vodafone bu işlerin ağa babasıymış. Böylemi oluyo ağalık.sel bastı mağdur olduk aylarca my vodafone bölümüne giremedik şimdi noluyoda giremiuoruz. Eskiden telsimdi uzanlar sömürüyordu haksız yere kntorlerimizi kırpıyolardı. şimdi vodafone oldu mağdur ediyolar bu ne ya