Son Dakika:!! Vodafone'dan Anlamsız Bir Kampanya Daha!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:!! Vodafone'dan Anlamsız Bir Kampanya Daha!!
  • - Afyon, Aydın Gaziantep, Konya ve Trabzon illerinden 04 Mart - 04 Mayıs tarihleri arasında yapılabilecektir
  • Kampanyadan (Hesabını Bilen Tarife aboneleri de dahil) sadece ön ödemeli hat kullanıcıları yararlanabilecektir
  • Her abone kampanyaya yalnızca bir ilden ve bir defa katılabilecektir
  • Aboneler kampanyaya yukarıdaki illerden birindeyken ABONE yazıp, 3010�a ücretsiz kısa mesaj göndererek kayıt olabilecektir
  • Aboneler kampanyaya katılmadan önce veya katıldıktan sonra, hangi ilin kapsama alanında bulunduklarını BOLGE yazıp, 3010�a ücretsiz kısa mesaj atarak öğrenebilecektir
  • Aboneler kampanyadan, kayıt oldukları tarihi takip eden 30 gün süresince, kayıt oldukları il sınırları içerisinde tüm yönlere doğru yaptıkları görüşmelerde harcadıkları toplam kontör / YTL miktarı kadar şebeke içi kontör / YTL hediye kazanacaktır
  • Hediye kontör / YTL, 30 günlük sürenin bitiminden sonra abonelerin kampanya hesaplarına yüklenecektir ve sadece şebeke içi görüşmelerde kullanılabilecektir
  • Görüşmeler sadece sesli çağrıları içerir
  • Hediye kontör / YTL için herhangi bir son kullanım süresi yoktur
  • 30 günün sonunda faturalı hatta geçen aboneler hediye olarak verilecek kontör / YTL miktarından yararlanamayacaktır
  • 30 günün sonunda hattı iptal ya da idare emriyle kapalı durumda olan abonelere hediye kontör / YTL yüklenmeyecektir
  • 30 günün sonunda kısıtlı durumda olan abonelerin kazanacakları hediye kontör / YTL miktarı kampanya hesaplarına yüklenecektir ancak aboneler bu hediye kontör / YTL bakiyelerini aktif statüye geçtiğinde kullanabilecektir
  • Kampanya hesaplarının bakiyesini kontrol etmek için aboneler BAKIYE yazarak 3010'a kısa mesaj gönderebilecektir, bakiye sorgulama SMS'leri 2 kontör / 0,50 YTL ile ücretlendirilecektir. Ayrıca aboneler *123#6# yazıp arama tuşuna basarak bakiyesini ücretsiz sorgulayabilecektir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen hediye kontör / YTL transfer edilemez

neslein

neslein

Üye
saçma ya iice sapıttı vodafone

Altun.

Altun.

Üye
sanırsam Afyon, Aydın Gaziantep, Konya ve Trabzon illerinde vodafone satışlarında azalma var bu nedenle bölgesel bi girişimde bulundular...

POWER

POWER

Üye
yok ya bende yararlanmıştım 2 ay önce gelmişti bana bu kampanya.45 kontör kazanmıştım :ss
hala bitiremedim kimse kalmadı ki vodafonlu :ss
İl : Adana bu arada

toprakumit

toprakumit

Üye
Ne güsel vodofone 'm yok ;)

imamramazan

imamramazan

Üye
arkadaşlar ben noyu vodafona taşıdım 250 dakika verdi ama ne kadar kaldığını bilmiyorum bu hediye dakikaları nasıl sorgulayacaz.

Üst Alt