!!Son Dakika:Vodafone Saçmalıkları 5.Bölüm!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Son Dakika:Vodafone Saçmalıkları 5.Bölüm!!
Vodafone’un son günlerde sık sık reklamlarda gördüğümüz geyik muhabbeti kampanyasının altından başka şeyler çıktı. Anlaşılan o ki Vodafone müşterisiyle geyik yapıyor. Vodafone’dan müşterilerine “Geyik ayağına geldi! Bu mesajı GEYİK yazarak 10/04/2008 12:35′22 ye kadar yanıtla 30 dakika bedava geyip yap Vodafone’lu. Kampanyaya katılım mesajı ücretsizdir,” mesajı geliyor.
Abone “GEYIK” yazıp gönderiyor

Aboneye 10/04/2008 saat 12:38′de “30 dakika konuşma kazandın” mesajı geliyor. Ama mesaj ilginçliklerle dolu.
Gelen mesaj aynen şöyle “30 bedava geyik dakikası kazandın. En geç saat 10/04/2008 12:34 e kadar… Vodafoneluları ararken kullan; telefonunu açık tutmaya devam. Geyik, zaman ve mekan tanımaz!”
Her şey normal gibi gözüküyor ancak gözden kaçan bir ayrıntı var.
Bu ayrıntıyı yakalayan bir Vodafone müşterisi geyiği şöyle anlatıyor:
“10 Nisan saat 12:38′de gelen mesajda 30 dakika ücretsiz konuşma hakkı geliyor. Ancak 12:38′de gelen mesaj 12:34′e kadar diyor.”
Vodafone kendisine yapılan şikayetleri ise tüketicisini-abonesini suçluyor.
“Yani mesajın çıkış ve gönderim saatleri orada… Kaldı ki gelen ilk mesaj saat 12:35′e kadar diyor. Bu saate 30 dakika ekleseniz bile 12:05 eder.”
Vodafone’nun, bu geyik kampanyasında insanları mesaj gelir gelmez işlerini bırakıp 30 dakika konuşmaya davet etmesi de ne kadar etik, o da ayrı tartışma konusu...
Sonuç Nemi Müşteri Vodafone Hattını İptal Ettiriyor

Yine bir saçmalık Yine Bir Vodafone Faciası
alıntısıdır.

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkürler dostum vodafone nun suyu ısındı artık gidecek türkiyeden

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bunlar git gite gitolar buralardan anlasıldı

leiche

leiche

Emekli Yönetici
batacak bu şirket :D

e_r_EN

e_r_EN

Üye
vodafone batmaz dostum ama iyice saçmaladılar turkcelle mi geçsem n'yapsam

atlantis_kerim

atlantis_kerim

Üye
hepsi saçmaladı bence

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bu kadarda saçmalanmaz

Salihyet

Salihyet

Üye
Allaha şükür vodofone kullanmıyorum :) Ben turkcelli çıkarıp aveyı takmaya rağzıyım ;) msj içn avea , konuşmak için turkcell ..

erhanokur

erhanokur

Üye
Bi vodafone kullanıcısı olarak hayretle izliyorum gelişmeleri!!!!

neslein

neslein

Üye
valla bende hem vodafone hem telsim var turkcell cok daha iyi tabiki ama ben geyikten memnunum
4 defa geldi hiçbirindede sorunla karsılasmadım 1 tane bile kontör gitmedi o yuzden bu konuda bişey diyemicem

gknky

gknky

Üye
valla bende hem vodafone hem telsim var turkcell cok daha iyi tabiki ama ben geyikten memnunum
4 defa geldi hiçbirindede sorunla karsılasmadım 1 tane bile kontör gitmedi o yuzden bu konuda bişey diyemicem

şanslıymışsın demek ki :)

arslansem

arslansem

Üye
Allah Allah kabul etti geyiği diyip kısıyolar süreyi :kop:

vegabond

Üye
abı ben ıkı hat kullanıyorum turkcell cok ıyı ancak kırsal kesımde yasadıgım ıcın turkcell cekmıyo bızım kasabada bende ıster ıstemz vodafon kullanmak zorunda kalıyorum

sonbela

sonbela

Üye
Walla bende Yasmadım oyle 1 sorun 2kere 30 dk geldi;)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bencede Vodafone Haddini Aşmaya Başladı Yaa

Altun.

Altun.

Üye
hala vodafoneden mi bahsedyrsunuz... gelin aveyaya

buraq85

buraq85

Üye
en güzeli turcell dostumya pahalı ama değiyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt