Son Dakika: Turkcell'e Geç 1.000 Kontör Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika: Turkcell'e Geç 1.000 Kontör Kazan
Yeni Turkcell'liler, Turkcell'den 100 kontörünüze tam 1.000 kontör.
28 Mayıs – 4 Haziran 2008 tarihleri arasında KAYIT yazıp 2383'e kısa mesaj olarak gönderin, sonrasında bir seferde en 100 kontör yükleyin, bir hafta boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşabileceğiniz 1.000 kontör hediyemiz olsun

Kampanyaya katılabilmek için yeni bireysel faturasız hattın kullanıma açılmasından itibaren en fazla 3 ay geçmiş olmalıdır.
Kampanyaya katılım için, KAYIT yazıp 2383'e ücretsiz kısa mesaj göndermeniz yeterli. Sonrasında, tek seferde yükleyeceğiniz 100 kontöre, bir hafta boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşmalarınızda kullanabileceğiniz 1.000 kontör kazanacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: nazedin

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
süresi çok kısa

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
evet bişeye yaramaz süresi çok kısa

bora006

bora006

Üye
Ooo güzel haber paylaştığın için çok sağol :)

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
işimize çok yarıyacak teşekkürler

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
güzel ama yani 1 haftada 100 kont. gitmiş oluyor benim tarifem daha ii yinede teşekkürler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
hiç işe yaramaz ....
1 hafta ne be!! barı 1 ay falan olsaydı!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Avea ile vodafone'a geçtiğinizde size 1 yıllık 1000 kontör veriyor o yüzden Turkcell'e kötü diyorsunuz değil mi?

Benim bildiğim onlar hiçbir şey vermiyor. Dolayısıyla verene laf etmekten ziyade diğerlerinden iyi olduğunu söylemeniz daha doğru bence. ;)

eses_nuri

eses_nuri

Üye
süresi kısa ayrıca yanlızca türkseli aramaz saçma kontör benmim değilmi arkadaşım istediğim yeri ararım ben 1000 kontöre 1000 kontör demem istediğim yeri arayamadıkça :D

iskenlii

iskenlii

Üye
teşekürler bilgi için

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
paylaşım için sağol!!!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
paylaşım için sağol!!!

Bu tarz mesajları böyle haber konularında görmek istemiyoruz. Bilgi için sağol, konu için teşekkürler vs. Bunları yazacağınıza konuyla ilgili yorumlarınızı düşündüklerinizi paylaşınız. Eğer yoksa bir düşünceniz mesaj atmamanız daha hayırlı.

Konuya giriyoruz acaba ne denildi diye, ama mesaja bir bakıyoruz, bilgi için sağol. Bu demektir ki bu konuda yorumum yok, düşüncem yok...

macline

macline

Üye
kısa süreli ama yapacak bişey yok. İnsanları daldan dala kondurur gibi zırt pırt kampanya yapıyolar. uzun yap bi kere yap dimi ama :polis:

botanixx

botanixx

Üye
bencede değmez bi haftada 100 köntörün gitmiş olucak kampanyamı yapıolar kazık mı atıolar belli değil:))

ohadiyorum

Üye
Turkcell hattımı anneme verdim ya. Keske vermeseydim :(

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Ama 1 Haftada Zor Tükenir

Üst Alt