Son Dakika:Turkcell'den Bizbize Kamu Hakkında Açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:Turkcell'den Bizbize Kamu Hakkında Açıklama
29 Nisan 2009'da lansmanı yapılan Bizbize Kamu tarifesinin HerYöne 1200 dakika seçeneği 20 Eylül itibarıyla 1.500 dakikaya çıkartılacaktır. Söz konusu paketten faydalanan Turkcell müşterileri, dakikalarını ilk fatura kesim tarihlerinin ardından; 500 dakika Turkcell, 500 dakika diğer operatorler, 500 dakika sabit hatlar yönüne olacak şekilde kullanabilecekler.


Yapılan değişiklik, içinde faaliyette bulunduğumuz iletişim sektörünü denetleyen ve düzenleyen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 25.03.2009 tarih ve 2009/DK-07/149 sayılı Kurul Kararıyla 28 Nisan 2009 tarihinde Turkcell'e tebliğ ettiği;

"Dakika başına ağırlıklı ortalama çağrı sonlandırma ücretinin (toptan ücretin), her bir abonelik paketi bazında kullanıma bağlı olarak ortaya çıkan dakika başına ortalama şebeke içi tarifeleri (perakende ücreti) geçmemesinin sağlanmasına yönelik tedbirlerin Turkcell tarafından alınmasının gerekli olduğu" hükmünü uygulamaya yönelik bir değişikliktir.


Söz konusu değişiklik Turkcell'in internet sitesi ve BizBizeKamu tarifesinin HerYöne 1200 dakika seçeneğinden faydalanan Turkcell müşterilerine ilk fatura kesim tarihlerinden önce gönderilen SMS'lerle duyurulmuştur.

Bu tarifede bulunan Turkcell aboneleri, tarifedeki değişiklikten sonra paket dakikalarını diledikleri zaman ücretsiz olarak sorgulamaya devam edebilecekler.

Bunun yanında tarifede bulunan abonelere her bir 500 dakikanın bitiminde kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm operatörlere bilgi verilmiş olup Diğer operatörlerde tarifelerinde güncelleme yapmak zorunda kalacaktır
Açıklaması yapıldı!
şikayetvar.com'dan bir şikayet cevabının alıntısıdır!
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkür bilgi için
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu duyuru bayağı bir aşağıda kaldı. Turkcell bu değişiklikle uyanıklık yaptı. Ama çok ayıp yaptı. Sırf 20 saat veriyor diye yeni hat aldık ama böyle değişiklikler olmayacak diye bilgi vermedi. Ah turkcell ah. Şu huyların olmasa daha da güzel olacaklar.
 
maxitr

maxitr

Üye
bilgi için sagol!!!
 

kutalmis

Üye
keşke kullanıcılara da haber verilseymiş de insanlar mağdur durumda kalmasaymış. günde 3 kere alakasız konularda sms atmayı biliyorlar ama böyle önemli bir konuda haber vermekten nedense geri kalıyorlar.

anlam veremiyorum.
 
pitbull112233

pitbull112233

Üye
yine herkes topu birbirine atmaya basladi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt