Son Dakika ..!Önder ile yollar ayrılıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika ..!Önder ile yollar ayrılıyor!
Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek ilk oyuncu Önder Turacı oldu. Sarı- lacivertli yönetim, Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar Önder Turacı'nın menajerine iletirken, oyuncunun menajeri kulüpten konu ile ilgili resmi yazının gelmesinin ardından bir açıklama yapılacağını dile getiridi.Önder'e Türkiye'den iki, Almanya ve İngiltere ve Rusya'dan birer takımın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
Fenerbahçe kulübü ile olan sözleşmesi 2011 yılının mayıs ayında sona erecek olan milli oyuncu için sarı- lacivertli yönetim bonservis bedeli belirleyip açıklaması gerekiyor.

2004-2005 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki Önder Turacı, 1 ay önce bir gece kulübünde alkollü olarak görülmüş ve o gecenin ardından evinde geçirdiği kaza sonrasında el bileğinden ameliyat olmuştu.

Ntvspor.net

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok güzel olur valla..sezon başladan gönderilecekti..

Dwyane_Wade

Üye
Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek ilk oyuncu Önder Turacı oldu. Sarı- lacivertli yönetim, Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar Önder Turacı'nın menajerine iletirken, oyuncunun menajeri kulüpten konu ile ilgili resmi yazının gelmesinin ardından bir açıklama yapılacağını dile getiridi.Önder'e Türkiye'den iki, Almanya ve İngiltere ve Rusya'dan birer takımın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
Fenerbahçe kulübü ile olan sözleşmesi 2011 yılının mayıs ayında sona erecek olan milli oyuncu için sarı- lacivertli yönetim bonservis bedeli belirleyip açıklaması gerekiyor.

2004-2005 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki Önder Turacı, 1 ay önce bir gece kulübünde alkollü olarak görülmüş ve o gecenin ardından evinde geçirdiği kaza sonrasında el bileğinden ameliyat olmuştu.

Ntvspor.net

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Resmi sitede ve ligtv böyle bir açıklama yok ...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Resmi siteyi anladımda lig tv'yi anlamadım..
Lig tv yazarsa doğru mu?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Söz sahibi en ciddi kaynak ..
Kesinlikle doğrudur .

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
lig tv'de önder gs yolcusu diye bir haber daha çıkmışdı bugün..:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben de gördüm birçok sitede..

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Lig tv'de çıktığına göre yolcu önder....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Haber doğrudur birşey demiyorum ki ..
Ben açıklama görmedim . O yüzden söyledim . Önder kişisel düşüncem , çok bile tutuldu . Ağır oyuncu .. Güven vermiyor.. Elini kesmesi kasti olarak , affedilecek bir hata da değildir . Sen ekmek yediğin yere bu saygısızlığı yapamazsın ..! Yaparsan da kapı dışarı böyle konulursun .. Şimdi Colin Kazım a geldi gibi gözüküyor ...
Ne dersiniz .?

haltie

haltie

Üye
beşiktaş önderi ve kazımı alır inşallah

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bende nerde kaldı diyordum Halit Abi...:D
Kazım bizim oyuncumuz zor alırsınız....:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
alın sizin olsun..

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Birşey diyim kazım ile ilgili Demiştiki;
8jk'yi parçalamamız lazım demişdi Böyle dedikden sonra nasıl Tutduğun takımda görmek istersin....:bilmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
beşiktaş ancak bizim futbolcuları almasını bilir..:ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kaç futbolcu oldu öyle.... saya saya bitmez...:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yarısı bizden gitme..:ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Naapsınlar adamlar şampiyonluk görmüş futbolcular istiyorlar....Adamlar haklı şimdi..:ehe

lovestar

lovestar

Üye
rüştü..başka varsa söyleyin:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt