Son dakika İbrahim üzülmez 'in Sözleşmesi Fesh Edildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son dakika İbrahim üzülmez 'in Sözleşmesi Fesh Edildi
Yıllardır siyah beyazlı ekipte kaptanlık görevini yürüten, taraftarın sevgilisi İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı..










Beşiktaş'ta şok gelişme... Yaklaşık 11 yıldır Beşiktaş forması giyen tecrübeli sol bek İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi feshedildi.
Ankaragücü ile oynanan Süper Lig maçının devre arasında soyunma odasında sportmenlik dışı harekette bulunduğu ifade edilen İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi Beşiktaş tarafından feshedildi.
İbrahim Üzülmez'in, Beşiktaş'ın Ankaragücü ile yaptığı maçın devre arasında takım arkadaşı İbrahim Toraman ile tartıştığı ve tecrübeli futbolcunun takım arkadaşına fiziki müdahalede bulunduğu öğrenildi. İki futbolcu daha önce de sezon başı kampında kavga etmiş ve bir süre kadro dışı bırakılmıştı.
İşte Beşiktaş Kulübü'nün konu hakkındaki açıklaması;

"Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır: 13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir".
PEKİ NE YAŞANDI ?


Bu konuda iki önemli iddia ortalıkta dolaşıyor. Birincisi Ankaragücü maçı devre arasında Üzülmez Schuster'le sert bir tartışma yaşadı.

Asıl iddia ise şu; İbrahim Üzülmez daha önce de kavga ettiği İbrahim Toraman'la kavga etti ve bu hareketi sonu oldu. Üzülmez'in, Toraman'la tartıştığını sert bir tokat attığını Schuster'in de gördüğü, bugün buluştuğu Serdar Adalı'ya bu konuda rapor sunduğu belirtildi.

Akşam saatlerinde Yıldırım Demirören'in evinde buluşan Beşiktaş yönetimimin de oybirliğiyle İbrahim Üzülmez'in takımla ilişiğinin kesilmesi kararını aldığı kaydedildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Soruyorum ; yıllardır emek veren futbolcunun akibiyeti bumu olmalıydı ?
 
arslansem

arslansem

Üye
Üzüldüm gerçekten..Habere göre hak etmiş ama bence..Önceden de vukuatları vardı.Zaten seneye bitirecekti sanırım futbol hayatını
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dün akşam saatlerinde resmi web sitemizden öğrendim. Biz başka kulüplere benzemeyiz. Hata yapana önce yapmış olduğu emekler göz önüne alınarak affedilecek bir durumu varsa affeder, aynı hatanın daha büyüğünü yaparak uslanmayan sporcu BEŞİKTAŞ'ımızdan uzaklaştırılır. Oldukça yerinde bir karar futbolcularının her türlü rezilliğine göz yuman kulüplere ders olsun, örnek alsınlar.
 
greenmile

greenmile

Üye
hey yavrum be alkollüyken halk otobüsüne çarpanlara birşey olmuyor nedense:ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Peki durduk yere mi yumruk atmış ...Bir adam durduk yere NEDEN YUMRUK ATAR ?

Yıllarca , Beşiktaş formasını giyen , en iyi şekilde temsil eden bir insanı bu sebeple hemen silemezsiniz ... Araştırırsın , yüzleştirirsin öyle karar verirsin .
Çok ani verilmiş , saçma sapan bir karar olduğunu düşünüyorum. YAZIK ...
 
greenmile

greenmile

Üye
bence türkiye de ayhan bir toraman iki sakin olupta başını öne eğip giden biri değil
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bunu kovdularsa öbür asıl arsızı da kovsunlar o zaman.Adam keyfine mi vurdu?Şimdi kaptan Toraman mı olacak?Yazıklar olsun böyle klübe..böyle anlayışa.
 
Mert

Mert

Üye
Koskoca kaptanı sil at. Sanki çok kolay yetişiyor onun gibi adamlar:hmmm
 
'Davut

'Davut

Üye
Takımdaki arkadaşlık Süper olsa gerek...:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt