Kartal'a son dakika şoku: 2-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kartal'a son dakika şoku: 2-2


"Feda" sezonunda fırtına gibi esen Beşiktaş, ligde son deplasmanında Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden Eskişehirspor'u konuk etti. Kara Kartal, uzun süre önde götürdüğü karşılaşmada, son dakikalarda yediği 2 şok golle bir puana razı oldu...

Beşiktaş maça adeta golle başladı ve son zamanların formda ismi Filip Holosko, 6. dakikada takımını öne geçirdi: 1-0. Maçın ilk bölümünde ev sahibi Beşiktaş daha atak bir görüntü sergiledi. 25. dakikadan itibaren ise iki takım da pozisyonlara girdi fakat bu pozisyonlar golle sonuçlanmadı. Devre arasına Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

65. dakikada Beşiktaş, Portekizli yıldızı Hugo Almeida'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş rahat bir oyun oynarken, son bölümde Eskişehirspor'un golleri geldi. Önce 83'te Eskişehirspor'un kazandığı penaltıyı tecrübeli forvet Necati Ateş ağlarla buluşturdu ve farkı 1'e indirdi. Sonrasında da 90'da Atdhe Nuhiu attığı golle takımına puanı kazandırırken, Beşiktaşlı taraftarları da şoka uğrattı: 2-2. Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada Ersun Yanal'ın öğrencileriyle puanları paylaştı.

Beşiktaş aldığı 1 puanla 26 puana yükselirken, Eskişehirspor da puanını 23 yaptı.
 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pes !
 
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Ama eskisehiri taktir etmek lazim superlerdi.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Helal olsun Eskişehire ... Maçı bırakmadılar ve 1 puan aldılar .
Beşiktaş farkı açacak pozisyonlar buldu ama atamayana atarlar oldu ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt