Son dakika haberi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
Son dakika haberi


Saviola, Oliveira, Neill ve şimdi de Fernando Meira... İşte dünyaca ünlü yıldızların peşinde koşan Galatasaray'da son dakika...
20.7.2008



JAVİER SAVİOLA
Barcelona’da geçen 6 müthiş yılın ardından bir türlü istikrar sağlayamadı. Monaco ve Sevilla’da kiralık forma giydikten sonra Katalanlar’ı çok kızdıracak bir karara imza attı, Real Madrid’e gitti. Ancak Real’de de aradığını bulamadı. Şu an tek isteği var; 1998-2006 arası fırtına gibi esen Saviola’nın bitmediğini göstermek. Bu nedenle yeni bir maceraya sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmanın avantajıyla Javier’in karşısına çıkan Sarı-Kırmızılılar’ın presi sürüyor. 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli ise Cim Bom kanadında dikkate bile alınmıyor.
RİCARDO OLİVEİRA
Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı yıldızla her konuda anlaştı ve ön protokol imzaladı. Ancak kulübü Zaragoza henüz ikna edilemedi. İspanyollar, Sambacı’ya talip olan PSG’den rekor bir ücret istedi: 18 milyon Euro... Zaragoza Başkanı Eduardo Bandres, yeniden La Liga’ya çıkmak için uğraştıklarını belirterek, Oliveira’yı bırakmayı düşünmediklerini ifade etti. Fakat Oliveira’nın Zaragoza’dan ayrılmak istemesi, Cim Bom’un avantajı. Aynı durumdaki Matuzalem’in (Shakthar Donetsk’ten gelmişti) 1 yıllığına Lazio’ya kiralanması da Oliveira konusunda Aslan’ı ümitlendiriyor.


FERNANDO MEİRA
Servet ve Emre’nin sakatlıkları nedeniyle stoper arayan Sarı-Kırmızılılar, rotayı Almanya’ya çevirdi. Hedefteki isim, Fernando Meira... 30 yaşındaki Portekizli, transfere dünden razı. Sıcak gelişmeler, Bild’de şöyle yer aldı: “2010’a kadar sözleşmesi var. Ancak kulübüne, Galatasaray’a gitmek istediğini bizzat açıkladı. Stuttgart’ın talebi 6, Türkler’in verdiği ise 3 milyon Euro. Pazarlıklar sürüyor...” Meira, İntertoto Kupası’ndaki Saturn maçı için Rusya’ya gitmedi. Haldun Üstünel’in dün Almanya’ya geçmesi, ancak Levski Sofya maçını izlemeye dahi gelmemesi, “Meira’yı bitiriyor” diye yorumlandı.
LUCAS NEİLL
Harry Kewell’dan sonra Galatasaray’daki 2. Avustralyalı olabilir. Teknik direktör Michael Skibbe, hem stoper hem de sağ bekte forma giyebiliyor olması nedeniyle Neill’e çok sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın cazip teklifi ve Kewell’ın İstanbul hakkındaki görüşleri sonrasında Neill açısından da hiç bir pürüz yok. Hatta Avustralyalı, tam 4 kez yönetime çıkarak ‘ayrılmak’ istediğini vurguladı. Fakat West Ham United Menaceri Alan Curbishley, kaptanı olan Neill’ı bırakmak konusunda kararsız. Bir diğer sıkıntı da, dev bütçeye sahip olan Manchester City’nin de Neill’a talip olması.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
0
Görüntüleme
970
India
India
Cevap
0
Görüntüleme
322
India
tragedie
Cevap
21
Görüntüleme
913
arslansem
India
Cevap
5
Görüntüleme
376
viktoreznov
Cevap
2
Görüntüleme
572


Üst Alt