İstanbul Belediyespor 2 - Galatasaray 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstanbul Belediyespor 2 - Galatasaray 0
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Sarı kırmızılılar Efe ve Webo’nun gollerine engel olamazken, sahadan da 2-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray’da kaleci Muslera’nın yaptığı büyük hata maça damga vuran olaylardan biri oldu.


Fatih Terim’in önderliğinde yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştı.
Sarı kırmızılılar, Efe ve Webo'nun gollerine engel olamayınca sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı ve sezona kötü bir başlangıç yaptı. Uruguaylı kaleci Muslera'nın ilk golde yaptığı büyük hata ise maça damga vuran olaylardan biri oldu. Bu sonuçla sarı kırmızılılar Olimpiyat Stadı'nda 3 puan bırakırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da hanesine 3 puan yazdırdı.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Ujfalusi, Sabri, Gökhan, Servet, Çağlar, Aboue, Melo, Selçuk, Baros ve Kazım ilk 11’i ile başladı.
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. Oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan sarı kızmızılılar, Selçuk ve Kazım ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı.
Ev sahibi İstanbul Büyükşehirspor, 42. dakikada Uruguaylı kaleci Muslera’nın yaptığı hatayı çok iyi değerlendirerek golü buldu.
Sağ kanattan sarı kırmızılıların ceza sahası içine yapılan ortada kaleciye yakın gelen topa Muslera uzandı. Ancak Uruguaylı kaleci büyük bir hata yaparak topu kontrol edemedi. Topu önünde bulan Efe İnanç, Galatasaray ağlarını havalandırarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor devreyi Efe İnanç’ın attığı tek golle 1-0 önde kapattı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ikinci yarıya Gökhan Zan’ın yerine Yekta Kurtuluş’u alarak başladı. Topa baskı yaparak ikinci yarıya hızlı giren sarı kımızılılar, 54. dakikada gole çok yaklaştı. Çağlar’ın ortasında Baros topa dokunamadı ve sarı kırmızılılar önemli bir pozisyondan faydalanamadı.
Üstünlüğünü maçın sonuna kadar korumak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ikinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergiledi. Kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede net pozisyonlar yakalayan ev sahibi takım, son vuruşlarda başarılı olamadı.
Galatasaray’da yeni transfer Sercan Yıldırım 63. dakikada Çağlar’ın yerine oyuna dahil oldu. Milli futbolcunun oyuna girmesiyle tempo kazanan sarı kırmızılılar, önemli fırsatlar bulmasına rağmen sonuca gidemedi.
Kontrataklarla Galatasaray kalesine giden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 82. dakikada Webo ile skoru 2-0’a getirdi. Sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortada boş pozisyonda topla buluşan Webo, çok rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi: 2-0.
Kalan sürede başka gol olmazken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 - GALATASARAY: 0
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Can Hanoğlu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagic, Cihan Haspolatlı, Can Arat, Zayatte, Ekrem Ekşioğlu, Visca, Holmen, Efe İnanç, Mahmut Tekdemir, Doka, Webo
Galatasaray: Muslera, Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Melo, Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Eboue, Baros
Goller: Dk. 42 Efe İnanç, Dk. 82 Webo (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kart: Dk. 14 Zayatte (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

MAÇTAN DAKİKALAR
2. dakikada Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında arka direkte Gökhan'ın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
13. dakikada Baros'un pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Eboue'nin vuruşunda top kaleci Hasagic'ten dönerken, daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
19. dakikada sağdan aut çizgisine kadar inen Ujfalusi'nin yerden ortasında, ceza sahasında Baros'un sert vuruşunda meşin yuvarlak savunma oyuncusu Zayatte'dan döndü.
29. dakikada Galatasaray'ın ceza sahası dışında sol çaprazda kazandığı serbest vuruşta, Melo'nun şutunda kaleci Hasagic üzerine gelen topu kontrol etti.
32. dakikada sağdan ceza sahasına girerek Servet'i geçen Webo, pasını Holmen'e verirken, bu oyuncu sağda bulunan Efe'yi gördü. Efe'nin boş pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Muslera'da kaldı.
38. dakikada Webo'nun uzun pasında, sağdan ceza sahasına giren Visca'nın sert vuruşunda Muslera iki hamlede topu kontrol etti.
42. dakika İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1-0 öne geçti. Holmen'in sağdan yaptığı ortada, kalesini terk eden Muslera topu elinden kaçırınca, geriden gelen Efe, meşin yuvarlağı boş ağlara yolladı: 1-0.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
 


arslansem

arslansem

Üye
Eee nerde kalmıştık?
Eyvah eyvah diyorum sadece.Sanki bu transferler dün yapılmış hadi çıkın oynayın demiş hoca,taktik yok sistem yok hırs yok.Ezildik resmen her alanda.
Real Madrid maçından sonra 2 şey söylemiştim şimdi tekrarlıyorum;birincisi Sabri'den orta saha olmaz ikincisi Kazım'dan Gsaray'a fayda gelmez.Bu inadını sürdürürse hoca çok sıkıntı çekeriz.Riera'yı takıma monte et,bi kim nerde oynuyor belli olsun kardeşim ne bu ya..Acil önlem gerekli yoksa sonu toparlanmaz yine
 

OğuzcanAbi

Üye
aziz yıldırım teşvik pirimi vermiş öyle duydum ben :ehe
 

Burak

Üye
maçı mobil tvden izledim. Ve çok sinirlendim. Tamam yıldızları topladın ama taktik yok. Lay lay lom mac oynadılar.

Fatih terimi cok severim. Ama nıye bole oluyor ya. Adam onceden ıyıydı ama bıseyler oldu ıslerı rast gıtmıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: India ve greenmile
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
noluyosa bu takımlara
hepsı bozuldu bu ara
 
greenmile

greenmile

Üye
hiçbir zaman büyük konuşmayacaksın konuşursan böyle madara olursun

----------Eklendi @ 23:22:56 ---------- Yazıldı @ 23:22:26 ----------

maçı mobil tvden izledim. Ve çok sinirlendim. Tamam yıldızları topladın ama taktik yok. Lay lay lom mac oynadılar.

Fatih terimi cok severim. Ama nıye bole oluyor ya. Adam onceden ıyıydı ama bıseyler oldu ıslerı rast gıtmıyor.

hava yapma len bende ligtvden izledim :ehe
 

Burak

Üye
mobilde de lig tv var :d:


abi bi fenerli olarak galatasaray sence bu sezon neler basarabilir ? Hani dısardan bakınca ne goruyorsun ?
 
estorak

estorak

Üye
bu yıl Galayasaray'dan korkuyordum açıkçası ama bu hafta şaşırtıcı sonuçlar var hep :D
 
greenmile

greenmile

Üye
mobilde de lig tv var :d:


abi bi fenerli olarak galatasaray sence bu sezon neler basarabilir ? Hani dısardan bakınca ne goruyorsun ?

play offa kalır ama şampiyonluk için birşey diyemem daha yolun başı inişler çıkışlar olacaktır bu şampiyonluk adayları için böyle yenseydi de böyle düşünürdüm:)
 
haltie

haltie

Üye
ligin ilk haftası her takımda değişimler yaşanıyor anadolu takımları ise daha statik kalıyorlar o yüzden daha hazır görüntü çiziyorlar.ligin ilk haftasından atıp tutmaya gerek yok ilk haftalar ilk maçlar "genel olarak" sıkıntılı olur
 
arslansem

arslansem

Üye
Sıkıntı olur da bu kadar kötü bi görüntü vermeye de hakları yok.Sanki yoldan 11 adam getirip koymuşsun onlar oynuyor.Koskoca takım yenik duruma düştüğünde bi pozisyona giremez bi şut çekemez mi ya.Bu seyircinin tahammülü kalmadı artık onlar da farkında
 
technoshark

technoshark

Üye
golleri izliyebilirmiyiz (:
 
India

India

Üye
ilk golde çok şanssızdık bence ama inşallah düzeliriz
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Bu olmadı işte.:islik
Ama lig başlangıcı formula başlangıcı gibidir kimin birinci geleceği ilerleyen etaplarda görülür.
 
greenmile

greenmile

Üye
fatih terimmiş milli takımdan sonra kimsenin neden yüzüne bakmadığını şimdi daha iyi anlıyorum
 
Masha

Masha

Üye
Tebrik ederim Galatasarayı iyi maçtı :D
 
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
greenmile

greenmile

Üye
bir olympiakos maçı olur ısınamadık derler:)
real madrid maçı gelir onlar uzaydan geldi derler:)
birde belediye gelir abi ayağı çekerler :ehe:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
arslansem

arslansem

Üye
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
273
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
459
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
475
DiaBLoS


Üst Alt