Son dakika ... Galatasaray'da Amrabat sesleri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kuyt ile Amrabatı karsılastırıyolar Allahıım yarabbim baska biri duysa rezil olcaz :kotu:
Kuyt'un aylarca pesinde kostunuz simdi begenmiyosunuz.Eger biz girmesek araya bi 10 milyon da Kuyt'a bayılcaktınız ne güzel iste paranızı çebinizde bıraktık.Hamit için Aykut hoca istiyorum fiyatı arttırın deseydi yönetime,o da bizdeydi bunları arastırın biraz.
Ve harcadıgınız paralara bakın.
Transfer dönemi her takım için yararlı ve gelecek sezon için rekabet ortamı dogrurur hiçbir zaman tutugum takımdan baska hiçbir takımın transferine sevindim yada üzülmedim.Ama gs taraftarının aglamaklı twitlerine aşinayım bu konu hakkında.

2012 de ne yaptı dersen afellay adlı körpe parlama yapınca onu oynattı Kuyt yerine ve hüsran durumları ortadaydı.
2010 kupa ve sonrası diger hazırlık maçlarında Kuyt her zaman ilk 11 oynar.

- - - Eklendi - - -

size gelenler çok hayrına geliyor ya :ehe

Fiyatlarına bir bak ve bir de kendi aldıgınız fiyatlara sonra da alt haberi oku.

• Beğen
Tepkiler: Hakanmtn54

ssercan

Üye
Kuyt ile Amrabatı karsılastırıyolar Allahıım yarabbim baska biri duysa rezil olcaz :kotu:
Kuyt'un aylarca pesinde kostunuz simdi begenmiyosunuz.Eger biz girmesek araya bi 10 milyon da Kuyt'a bayılcaktınız ne güzel iste paranızı çebinizde bıraktık.Hamit için Aykut hoca istiyorum fiyatı arttırın deseydi yönetime,o da bizdeydi bunları arastırın biraz.
Ve harcadıgınız paralara bakın.
Transfer dönemi her takım için yararlı ve gelecek sezon için rekabet ortamı dogrurur hiçbir zaman tutugum takımdan baska hiçbir takımın transferine sevindim yada üzülmedim.Ama gs taraftarının aglamaklı twitlerine aşinayım bu konu hakkında.

2012 de ne yaptı dersen afellay adlı körpe parlama yapınca onu oynattı Kuyt yerine ve hüsran durumları ortadaydı.
2010 kupa ve sonrası diger hazırlık maçlarında Kuyt her zaman ilk 11 oynar.

- - - Eklendi - - -

Fiyatlarına bir bak ve bir de kendi aldıgınız fiyatlara sonra da alt haberi oku.

Tabi canım isteseniz alırsınız. Selçuk ve Hamitde olduğu gibi mı ?
Kuyt icin 10 bayılacakmışiz öyle mı ? Adamın özel maddesinden dolayı 1'e alabiliniyordu zaten kaldı ki Kuyt ile hiçbir zaman ilgilenmedik medyanın sazanligina gelip yorum yapıp güldürme kendini. Basından beri Amrabat icin bastırdık. Afellay mı korpe ? Afellay mı parladı ? Afellay Barcelona'ya gitmeden önce parladı yani 2 sene önce yani ne korpe ne yeni parladı. Kaldı ki adam 1.5 sezondur sakat. Az takip et de kendini güldürme. Kuyt oynamadı diye süründü zaten Hollanda. Komik cocuk seni.

2010 diyor hala uyan cocuğum 2012deyiz. Kuyt 2010daki Kuyt degil. Hey Allahım ya yorumlara bak diyor kendi yorumlarına bak önce. 25 yaşındaki adamla bitmiş 32 yaşındaki herifi karşılaştırıyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
E yani nolmus oynamışsa Ali ? Adam gecen sezon performansına baktın mı ? Gecmisi iyi diye mı iyi performans gösterecek ? Avrupa şampiyonasında ne yapti Ali ?

Şampiyonlar ligi icin namusumuzu sattık dıyorsun yani ? Müthiş itiraf :)
Ayrıca daha belli bile degil bekleyin daha :)

Ayrıca Eboue ne alaka ? Biri defans oyuncusu digeri ofans. Komedisin Ali :D

Komedilik bir durum yok ortada Sercan ...
Sadece ingiltereden gelen oyunculardan örnek verdim . Hani sen Kuyt u örnek verdin ya bende sana dedim ki eboue de size çok iyi zamanında mı geldi ? ... Umarım bu sefer anlamışsındır ...:)

Avrupa şampiyonasın da , teknik direktör bir kumar oynadı ve sonunda da takımdan postalandı . Kuyt u tercih etmediği için de taraftardan müthiş tepkiler geldi ve hollandanın geldiği durum ortadaydı zaten ... :D

'Sefer

'Sefer

Üye
affelayın fenerle transferi söz konusu olsa o zaman körpe demezdin.

ssercan

Üye

Komedilik bir durum yok ortada Sercan ...
Sadece ingiltereden gelen oyunculardan örnek verdim . Hani sen Kuyt u örnek verdin ya bende sana dedim ki eboue de size çok iyi zamanında mı geldi ? ... Umarım bu sefer anlamışsındır ...:)

Avrupa şampiyonasın da , teknik direktör bir kumar oynadı ve sonunda da takımdan postalandı . Kuyt u tercih etmediği için de taraftardan müthiş tepkiler geldi ve hollandanın geldiği durum ortadaydı zaten ... :D

Eboue 28 yasında Kuyt 32 yasında. Kaldı ki eboue Arsenal'de oynadığı her mac katkısı olmuş bir oyuncu. Sagna gelince az forma şansı bulunca direk geldi bize. Ne form düşüklüğü yaşadığı donem geldi ne yaşlı olduğu icin. Aldığı para da ortada.

Koskoca hollanda milli takımı Kuyt oynamadı diye elendi zaten. Van persine kurtaramadı takımı Kuyt kim Allah askına ?
Ayrıca namusunuzu da sattığınız icin tebrik ederim ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
32 yasında dünya yıldızı adam 1 milyon 25 yasında genç iyi bir oyuncu 8,5 artı 1 futbolcu mu yani?
Takımdaki sitemin oturmadıgnı ve Afellayın yerine Kuyt'ın oynamasını söyleyen Maradona ve Cruyf anlamıyor futboldan sen anlıyorsun zaten !
2012 de Kuyt liverpool da yedek oturdu zaten bana ögretmeye kalkma liverpool'u.Downing,Bellamy ve öncesinde de Meireles'in yedegi kaldı.Manchester'a hattrick yapan Kuyt bunu 25 yasında yapmadı !

- - - Eklendi - - -

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
32 yasında dünya yıldızı adam 1 milyon 25 yasında genç iyi bir oyuncu 8,5 artı 1 futbolcu mu yani?
Takımdaki sitemin oturmadıgnı ve Afellayın yerine Kuyt'ın oynamasını söyleyen Maradona ve Cruyf anlamıyor futboldan sen anlıyorsun zaten !
2012 de Kuyt liverpool da yedek oturdu zaten bana ögretmeye kalkma liverpool'u.Downing,Bellamy ve öncesinde de Meireles'in yedegi kaldı.Manchester'a hattrick yapan Kuyt bunu 25 yasında yapmadı !

- - - Eklendi - - -

Cruyf'a laf yok ama Maradona oynatamıyor. Gittiği takımı mahvetti.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Cruyf'a laf yok ama Maradona oynatamıyor. Gittiği takımı mahvetti.

Oynatabilmek ayrı sistem bilmesi ayrı Fuki çok tepki aldı Kuyt yerine Afellay
Anlamadıgım olay ben bu Seferi görünce Fenerbahçeli olmaktan utanıyorum meger ne çirkefmisiz halbuki yaptıgımız transferlere aglayanlar onlardı ve konuya bi girdim aman yarabbi fenerbahçeliler aglıyomus diyolar.
Spor sitesini gezerken gördüm amrabat ve burak yılmazı ilgimi bile çekmedi o kadar yani
:kotu:

greenmile

greenmile

Üye
kuyt kim diyen arkadaşlara tıp imkanlarını öneririm zira artık tıp çok ilerledi.

ssercan

Üye

- - - Eklendi - - -

Fazellinin açıklamasını oku önce: Hamit fener 3.5 önerdiği halde Galatasaraya 3.2 ye gitti dedi.

Adam gecen sene performansı ortada hala hatrick yapti diyor arkadas saka misin sen ? Suan 32 yasında Kuyt. Liverpool'a sana anlatmam zaten adam yedek kalmis kaç maçta oynamış bı soyle bakim çok bilmiş kardes ?
Maradona dediğin adam suan o klüpten o klübe sürünüyor. Pele ile birlikte gelecegin yıldızı diye açıkladıkları hiçbir oyuncu piyasada tutanamadi. Johan da zaten o açıklamaları gecen seneki Kuyt icin yapti. Herif bitik 32 yasına gelmiş hala ne diyor.

- - - Eklendi - - -

kuyt kim diyen arkadaşlara tıp imkanlarını öneririm zira artık tıp çok ilerledi.

Unutkanlık icin de tedavi süreci var. Zira Selçuk transferini elinizden kapmamızın üzerinden daha 1 yıl gecti ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Eboue 28 Kuyt 32 :D La adam burda bile kıdım kıdım kendi adamlarını kurtarmaya bakıyo.Eboue 29 yasını doldurmus Kuyt daha 31 yasında 32'ye gircek.Ne adamlarsınız.Ayrıca Kuyt'ın şu hattrick yaptıgı ManU maçı ne zamandı ya 5-6 sene oldu mu o daha dün gibi..

ssercan

Üye
Eboue 28 Kuyt 32 :D La adam burda bile kıdım kıdım kendi adamlarını kurtarmaya bakıyo.Eboue 29 yasını doldurmus Kuyt daha 31 yasında 32'ye gircek.Ne adamlarsınız.Ayrıca Kuyt'ın şu hattrick yaptıgı ManU maçı ne zamandı ya 5-6 sene oldu mu o daha dün gibi..

Saka misin sen ? Orda eboue'bin Gs'ye geldigi yası söyledim. Git biraz hava al transferlerimiz bünyende zorlama yapmış ;)
Adam bı hattrick yapmış başka birşey yok hala onu söyleyip duruyor bozuk plak gibi. Sezon icinde görüşürüz. Aglayislarinizi izlemek zevk verecek ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben sana haberi yolladım 2.8 milyon ve 3+1 teıklifi yeterli olmayınca Aykut hocaya durumu bildiriyolar.Aykut hoca teklifin artmasını istemiyor yani Hamiti istemiyor.Zira o bölgede ihtiyacımız da yok.3.5 veren takıma gelmiycek adamın menejeri kulübe kadar gelmez.
Madem daha az paraya gelicekti niye bekletti de Aykut hocanın istememesinden sonra geldi.
Asıl konuya gelirsek sizin transferlerinizi kıskanan yok.Kızdıgım tek sey alakamız yokken kıskandıgımızı söylemeniz.
Halbuki twitleri çok iyi hatırlıyorum gs taraftarının. Adamlar çatır çatır transfer yapiyor biz uyuyoruz gibilerinden.
Simdi konusu açılınca aglayan kıskanan biz oluyoruz.Amrabatın neyini kıskanıcaz 1 sene oldu adamın pesindesiniz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Amrabat kötü topçu diyen yok ...
Ama abartıldığı kadar da bir topçu değil . Neyse hayırlı olsun ...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Saka misin sen ? Orda eboue'bin Gs'ye geldigi yası söyledim. Git biraz hava al transferlerimiz bünyende zorlama yapmış ;)
Adam bı hattrick yapmış başka birşey yok hala onu söyleyip duruyor bozuk plak gibi. Sezon icinde görüşürüz. Aglayislarinizi izlemek zevk verecek ;)

Al iste !
Görüsürüz.

- - - Eklendi - - -

6 sezonda 71 gol atmıs adam İngiltere gibi bir ligde sezon basına 12 gol ortalama yapar.
Yasa göre yorum yapıyosunuz Alex 35-36 yasındayken durdurabildiniz de konusuyosunuz.Pirlo çok mu genç dünya ondan söz etti?

ssercan

Üye
Ben sana haberi yolladım 2.8 milyon ve 3+1 teıklifi yeterli olmayınca Aykut hocaya durumu bildiriyolar.Aykut hoca teklifin artmasını istemiyor yani Hamiti istemiyor.Zira o bölgede ihtiyacımız da yok.3.5 veren takıma gelmiycek adamın menejeri kulübe kadar gelmez.
Madem daha az paraya gelicekti niye bekletti de Aykut hocanın istememesinden sonra geldi.
Asıl konuya gelirsek sizin transferlerinizi kıskanan yok.Kızdıgım tek sey alakamız yokken kıskandıgımızı söylemeniz.
Halbuki twitleri çok iyi hatırlıyorum gs taraftarının. Adamlar çatır çatır transfer yapiyor biz uyuyoruz gibilerinden.
Simdi konusu açılınca aglayan kıskanan biz oluyoruz.Amrabatın neyini kıskanıcaz 1 sene oldu adamın pesindesiniz.
Ulan hastayim su sizinki doğru degil bizim yazdığımız doğru diyenlere. Menajeri açıklama yapıyor herifin ona inanılmıyor gitmiş sagdan soldan saklama haber yapanlara inanıyor. Kulupte yonetici falan misin ? Komedi ya.

- - - Eklendi - - -

Al iste !
Görüsürüz.

- - - Eklendi - - -

6 sezonda 71 gol atmıs adam İngiltere gibi bir ligde sezon basına 12 gol ortalama yapar.
Yasa göre yorum yapıyosunuz Alex 35-36 yasındayken durdurabildiniz de konusuyosunuz.Pirlo çok mu genç dünya ondan söz etti?

Hala eskilerden bahsediyor ya. Kardesim eski Kuyt mı aldığınız adam ? Gecmisine laf eden kim ? Son sezon performansı ortada.
Alex ve Pirlo ile Kuyt bir tutuyor herif. Sana içimden gelerek kocaman "yav he he " diyorum.

• Beğen
Tepkiler: India
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ulan hastayim su sizinki doğru degil bizim yazdığımız doğru diyenlere. Menajeri açıklama yapıyor herifin ona inanılmıyor gitmiş sagdan soldan saklama haber yapanlara inanıyor. Klubte yonetici falan misin ? Komedi ya.

- - - Eklendi - - -

Hala eskilerden bahsediyor ya. Kardesim eski Kuyt mı aldığınız adam ? Gecmisine laf eden kim ? Son sezon performansı ortada.
Alex ve Pirlo ile Kuyt bir tutuyor herif. Sana içimden gelerek kocaman "yav he he " diyorum.

Neyle bir tutucam Alex size göre dünya yıldızı degildi hani?
Simdi Alex Pirlo gibi Dünya yıldızı mı oldu? 31 Yasında adam alıyoruz.Yaslı he asıl sana yav he he ergenlige gerek yok.
36 yasında Alexin Muslerayı uzaya göndermesini unutmadık biz hadi siz açın pes yada fifa güncelleyin kadrolarınızı feneri alın amatörde yenin :bye2:

hidayet02

hidayet02

Üye
Kısa Boylu Alex,Pirlo Gibi Futbolcular Geç Formdan Düşüyor. Kuyt, Hakan Şükür Gibi Uzun Boylu Futbolcular Çabuk Formdan Düşer:)

ssercan

Üye
Neyle bir tutucam Alex size göre dünya yıldızı degildi hani?
Simdi Alex Pirlo gibi Dünya yıldızı mı oldu? 31 Yasında adam alıyoruz.Yaslı he asıl sana yav he he ergenlige gerek yok.
36 yasında Alexin Muslerayı uzaya göndermesini unutmadık biz hadi siz açın pes yada fifa güncelleyin kadrolarınızı feneri alın amatörde yenin :bye2:
Alex dunya yıldızı diyen kim ? Sen kendi kendine uydurdun şimdi. Alex Fb çatısı altında iken kuytla beraber,Kuyt daha ne yapacagı belli bile degilken yıllardır Fbde forma giyip kırılmadık rekor bırakmayan Alex ile bir tutmak nasıl bir zihniyet ? Ben Gsliyim ben bile tutmazken sen tutuyorsun ? Harbi güldürdün.
Pirlo ile hele kıyaslıyorsun yazık harbiden bosa konuşuyorum.

Eboue'nin yoboyu topuk yaylasına gönderdiğini de biz unutmadık ;)

'Sefer

'Sefer

Üye
Oynatabilmek ayrı sistem bilmesi ayrı Fuki çok tepki aldı Kuyt yerine Afellay
Anlamadıgım olay ben bu Seferi görünce Fenerbahçeli olmaktan utanıyorum meger ne çirkefmisiz halbuki yaptıgımız transferlere aglayanlar onlardı ve konuya bi girdim aman yarabbi fenerbahçeliler aglıyomus diyolar.
Spor sitesini gezerken gördüm amrabat ve burak yılmazı ilgimi bile çekmedi o kadar yani
:kotu:

ulaşamadığınız ciğere mundar demeniz gayet normal yani her zaman yaptığınız şeyler çünkü

taurasi fenerdeyken dünyanın en iyi kadın basketçisiydi bize gelince işe yaramaz oldu alıştık artık fenerlilerin bu çok bilmiş tavırlarına

- - - Eklendi - - -

Alex dunya yıldızı diyen kim ? Sen kendi kendine uydurdun şimdi. Alex Fb çatısı altında iken kuytla beraber,Kuyt daha ne yapacagı belli bile degilken yıllardır Fbde forma giyip kırılmadık rekor bırakmayan Alex ile bir tutmak nasıl bir zihniyet ? Ben Gsliyim ben bile tutmazken sen tutuyorsun ? Harbi güldürdün.
Pirlo ile hele kıyaslıyorsun yazık harbiden bosa konuşuyorum.

Eboue'nin yoboyu topuk yaylasına gönderdiğini de biz unutmadık ;)

yoboyu bırakta en çok küçük melonun volkandan aldığı intikamı hala unutamadılar :aha:

• Beğen
Tepkiler: clawiss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...