Kingmortall
Üye
Güldüm yahu.Fener istese alırmıştı.Fener ve Beşiktaş da zaten teklifde bulundular ama Selçuk Galatasaray'ı tercih etti.Ayrıca Fenerbahçe yandaşı NTVSPOR'un akşam verdiği haberde ilk yıl 6 sonraki yıllar 3 dediği habere kanıp emenike kazığına biraz içi rahatlayan Fenerli arkadaşlar:Selçuk her yıl 2 milyon euro + maç başı 15 bin euro alacak.
Ve Ali Selçuk ile Emenike'yi nasıl karşılaştırıyorsun ki sen biri orta saha biri forvet çok alakasız ve saçma olmuş.
Fenerbahçenin bu zaman kadar ki forvet transfer stratejisi:
Kezman:7 milyon euro
Guiza:16 milyon euro
Gökhan Ünal:3.5 + Burak yılmaz
Ve Emenike:9 Milyon Euro
Herşey ortada
Eminmisin ilgilendirmediğine ? Ntvspor yorumcularının(Çoğu FB'lidir) ve Hürriyet yazarlarını(Çoğu FB'lidir) bi yazılarını ve yorumlarını dinle bakalım ilgilendiriyormu.
Aziz Yıldırım açıklama yaptı hatta Selçuk'a teklif yaptık ama Galatasaray'a sözüm var dedi ve transfer oldu dedi.
Yönetim senden benden çok düşünüyor ve yeni yapılanma içine çoktan girildi.FATİH TERİM,ELMANDER ve SELÇUK ilk adımları bunların.
Ha birde Bak Kewell bu sezon 7 gol atmış.Sizin dia 2 gol,stoch 3 gol atmış.Ne yaptı diyordun ya bu istatistikler Tff'nin sitesinden alındı.Bak neler yapmış gördün mü
Ya Ali bırak Allah aşkına.İstatistikler ortada.Hazmedememe sorunu var sende. Stoch ikinci yarıda ne katkı yaptı sorarım sana ve Dia ilk yarıda ne katkı yaptı sorarım sana ? Kewell ne verdiyse stochla dia'da onu verdi bu sene Fener'e.Objektif olmayı sen dene biraz.
----------Eklendi @ 18:59:21 ---------- Yazıldı @ 18:42:02 ----------
Şunlarıda ekleyeyim.
Stoch:27 Maç 3 Gol
Dia:28 Maç 2 Gol
Kewell:23 Maç 7 Gol
Daha da sözüm yok.Zira sen anlamamakta ısrar edeceksin ama senin suçun değil Ali'cim
Sen dia'nın eleştirildiği bir maç görmediysen ilk yarıda zaten maç izlememişsin demektirDiaBLoS™;3491459' Alıntı:Kewell den ahım şahım katkısı sana göre olmamış olabilir , ama Fenerbahçe ye göre katkıları çok oldu . Daha da fazla olabilir miydi , evet olabilirdi . O da inşallah bu sene olacak .
Bknz : Şampiyonluk ...
Yahu ordan oraya çekmeye devam ediyorsun be Sercan , üstelikte anlamamakta bir başka ısrar ediyorsun . Başarılı olamıyorsun ama , hatırlatayım .
Ben Dia nın hiç eleştirildiği bir maç görmedim . Adam her oynadığı maçta taraftarları heyecanlandıran hareketleriyle , maksimum fayda vermeye çalıştı ki , bana göre de verdi .
Stoch a ise , şans verilmiyordu . Şans verildiği süre içerisinde de , dikkat edersen ( ki sanmıyorum ) müthiş işler çıkardı . Son 5-6 hafta stoch ve dia nın katkılarıyla maçları aldık .
Bu arada konu : Emenike ...
İyi izlememişsin demek ki ya da izlemeyi bilmiyorsun. Senin suçun değil anlamamak çoğu Fener taraftarı iyi'yi görürken kötüyü görmek istemez.Stoch'u kabul ettin ama Dia'dan kurtarayım diyorsun.
En azından bir tanesini kabul ettin sana laf anlatmayı becerdim.Kimin anlamadığı ortada.
O kadar mesajda BANA GÖRE VEYA BENCE kullanmadık ama tabi haksız olduğunu biliyorsun konuyu BANA ve BENCEye çektin olur böyle şeyler olur.
----------Eklendi @ 13:44:46 ---------- Yazıldı @ 13:42:36 ----------
Birde mesajları nasıl okuyorsan kaç mesaj Dia ve Stoch ayrı ayrı istatistik verdim oyuncuların performanslarından bahsettim ama karıştırıyorsun diye geçiştirici bir cümle kurmuşsun maksat laf olsun gibisinden güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?