son dakika : Cimbom hükmen galip mi olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
son dakika : Cimbom hükmen galip mi olacak?
Cimbom hükmen galip mi olacak?

Cimbom'a tur piyangosu vurdu. Şampiyonlar Ligi'nde hükmen galip olabilir. Bakın nasıl?

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turundaki rakiplerinin başı dertte. Galatasaray'ın rakibi Steaua’nın patronu, şike suçlamasıyla soruşturuluyor. Rumen kulübü Avrupa kupalarından bile men edilebilir. Benzer bir durum Fenerbahçe için de geçerli. Onun muhtemel rakibi Sırbistan'ın Partizan Belgrad takımının taraftarlarından dolayı Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilme riski bulunduğu belirtildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre: "Steaua'nın patronu Becali'nin en büyük hedefi, Bükreş temsilcisini Avrupa futbolunda söz sahibi yapabilmek ve bu hedef doğrultusunda legal ya da illegal her türlü yola başvurabiliyor.

1 MİLYON 700 BİN EURO TEŞVİK PRİMİ VERDİ

Olay şöyle gerçekleşti: Romanya 1. Ligi, geçen sezon... Son haftaya girilirken CFR Cluj, Steaua Bükreş’in 1 puan önünde lider ve rakibi CFM Cluj. Bükreş ise son maçta Buzau ile oynuyor. Şampiyonluğu kaptırmak istemeyen Steaua’nın patronu Becali, CFR’nin rakibi CFM’ye tam 1 milyon 700 bin Euro teşvik primi veriyor. Hem de nakit. Çünkü Becali kredi kartı bile kullanmaz, tüm işlerini nakit parayla halleder. Ancak teşvik işe yaramıyor, CFR, CFM’yi zor da olsa 1-0 yenerek şampiyon oluyor. Bu durumda Steaua’nın Buzau karşısında elde ettiği 5-0’lık galibiyet hiçbir işe yaramıyor.

TEŞVİK BELGELENDİ

Ayrıca teşviğin belgesi ortaya çıkınca da, Steaua’nın 7, küme düşen CFM Cluj’un 6 puanı siliniyor. İşte bu durumda Steaua, Avrupa kupalarına katılma hakkını yitiriyor. Ancak işin peşini bırakmayan Becali, UEFA’ya yakın bir adamını devreye sokup, puanlarını geri kazanıyor. Yine de kulüp hâlâ tehlikede. Çünkü Romanya Hükümeti duruma el koydu ve teşvik soruşturması sürüyor. Eğer meclisten olumsuz yönde bir karar çıkarsa, Steaua’nın Avrupa kupalarından men edilmesi gündemde
 
qurbuz

qurbuz

Üye
işallah olur hükmen galip geliriz:eller::D:anlas:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt