Son Dakika Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son Dakika Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlanarak Koşuyolu Medipol Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili henüz herhangi bir bilgi gelmedi.
Hastanenin kapısında televizyon ve gazete muhabirlerinin bekleyişi sürüyor. Hastane çevresinde Erdoğan'ın korumalarının arabaları da görülemezken, bunun bir aldatma olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

Erdoğan daha önce 26 Kasım tarihinde ameliyat olmuştu. Ameliyat sonrası Başbakanlık'tan şöyle bir açıklama gelmişti:
"Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir.Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir.Sayın Başbakanımızın sağlık durumu yerindedir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatın ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

tempestshine

tempestshine

Üye
Ne oldu acaba :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
ona bişi olmaz merak etmeyin ;)

• Beğen
Tepkiler: minoo ve delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
hayırlısı ne diyelim

• Beğen
Tepkiler: minoo
TheCower

TheCower

Üye
Demeyin öyle o da insan. Hem sevmeseniz de sonuçta ülkenin başında.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Allah cc tan acil sifalar dilerim.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Acil şifalar dilerim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kaynak neresi ?
Gazete manşetlerine bakıyorum da göremedim ben ?

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
hiç endişeye gerek yok,birşey olmaz

• Beğen
Tepkiler: delrico
minoo

minoo

Üye
Yahu adam kanserin son demlerine gelse bile başbakan sonuçta. Basın hiç "başbakanın durumu kötü" der mi?
Demez tabii ki. Herhangi bir sağlık sorunu yok cümlesine inanmıyorum ben şahsen.

• Beğen
Tepkiler: delrico ve anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Yahu adam kanserin son demlerine gelse bile başbakan sonuçta. Basın hiç "başbakanın durumu kötü" der mi?
Demez tabii ki. Herhangi bir sağlık sorunu yok cümlesine inanmıyorum ben şahsen.

aynen bende :spr

spy ghost

spy ghost

Üye
ben gerekli haberi açtım güncel bir şekilde haber köşesine bi göz atın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kötülere bişey olurmu hiç
Bir ülkede serbest olarak yapılmış seçimlerde oylarını artırarak 3 genel seçim kazanmış,ülkenin %50 sinin takdirini kazanmış bir başbakan hakkında bu tür yorumlar yapmak ayıp,yasak vede yersizdir.hatta bu insan bu meziyetlere sahip biri olmamış olsa bile yinede insan iyi dileklerde bulunur bu hastalığın kime nezaman geleceği hiç belli olmaz.umarım senin vede sevdiklerinin başına gelmez

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bir ülkede serbest olarak yapılmış seçimlerde oylarını artırarak 3 genel seçim kazanmış,ülkenin P sinin takdirini kazanmış bir başbakan hakkında bu tür yorumlar yapmak ayıp,yasak vede yersizdir.hatta bu insan bu meziyetlere sahip biri olmamış olsa bile yinede insan iyi dileklerde bulunur bu hastalığın kime nezaman geleceği hiç belli olmaz.umarım senin vede sevdiklerinin başına gelmez

yersiz ve yasak mi ?
Kımse karısamaz fıkrımıze ve dusuncemıze...
Dusunce ozgurlugu dıye bır sey var bılırmısın ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt