DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
+1 kesinlikle katılıyorumDemek ki şike varmış, birde adamı omuzlarda taşıdılar.beraat etmedi iki suçu sabit bu nedir arkadaş ayıp sadece ayıp, adam göz göre göre emek hırsızlığı zorbalık yapmış o adamı omuzlarda taşıyanlar gaza gelmis ama çok fenerli var mantıklı düşünen utanan ilerleyen dönemde başkanlık yapamayacak, umarım körü körüne savunan yapmamış diyenler biraz utanir.herşey ortada
size göre nasıl olduğunu önemsemez yargı.önemsese bugünde beraat kararı çıkardı.neyse siz ne diyosanız öyle olsun yargıtayın kararınıda bekleyelim bakalımTayfur Havutcu ve Serdar Adalı ya verilen cezalar da yanlış ...
İBB - Beşiktaş maçı bile şikeli maçlar arasına konmuş . Şaka gibi ...
Emin olun bu verilen kararların çoğunluğu yargıtaydan dönecektir . Çünkü verilen cezalar ciddi anlam da komedi ...
Tayfur Havutcu ve Serdar Adalı ya verilen cezalar da yanlış ...
İBB - Beşiktaş maçı bile şikeli maçlar arasına konmuş . Şaka gibi ...
Emin olun bu verilen kararların çoğunluğu yargıtaydan dönecektir . Çünkü verilen cezalar ciddi anlam da komedi ...
Birde taraftar tehlikenin farkındamısınız tarzı tehditvari bir yaklaşım sergiliyor hiç bir şey yapamaz artık yemez yani o, zaten taraftar profili burda ortaya çıkıyor aziz yıldırım tetikçisi olmuş hepsi tapmayın bu adama bu kadar bu adam suçlu fenerbahçeyi kirletti az gururu varsa istifa eder zaten başkanlık yapamayacak ama en azından ben gittim der
O güvenilir dediğiniz mahkemeleri N.Ç. Davasında da gördük!Ya mahkeme karar vermiş hala yok diyorsunuz mahkemelere güvenmiyorsanız neye güveneceksiniz ve bahsettiğimiz adam aziz yıldırım sütten çıkma ak kaşık yaptınız adamı, adam satmcam derken takımınızı sattiniz çocuklarınız bile konuşacak bunu fenerbahçe şike yaptı diye siz neden bahsediyorsunuz , ben besiktasli olarak serdar adalı ve tayfuru kınıyorum kapıdan girmesinler takımı kirletmeye kimsenin hakki yok kimse ne beşiktaştan nede fenerden büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?