Son Dakika Aziz Yıldırım Istifa Etti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika Aziz Yıldırım Istifa Etti...
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sürpriz bir çıkışla başkanlığı bırakmaya kesin karar verdiğini açıkladı. "Bu şampiyonluğu tesadüfen kaybettik" diyen Yıldırım, kesin kararlı.
18 Mayıs 2006 05:41
<div align="center"></div>
Başkanlık döneminde Fenerbahçe&#8217;ye birçok büyük Avrupa kulüplerini bile imrendirecek modern tesisler ve gelir kaynakları kazandıran, böylece, "Dünya Kulübü" olma yolunda çok önemli mesafeler aldıran Başkan Yıldırım sadece HÜRRİYET&#8217;e yaptığı açıklamada çok yorulduğunu ve artık nöbet değişikliğinin zamanının geldiğine inandığını söyledi.

Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe&#8217;ye gönül verenlere üst üste iki kez Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşattık. Üçüncü şampiyonluğu da tesadüfen kaybettik. Bu nedenle üzüntüm büyük, ama başkanlığı bırakmamın nedeni bu değil" dedi.

Başkan şunları söyledi;

"Artık önümüz açık. En zorlu dönemler geride kaldı. Yönetimi devraldığımda 16 milyon dolar olan bütçemiz, 100 milyon dolara ulaştı. Tesisleşmede çok hızlı ve modern atılımlar gerçekleştirdik. Ancak bunlar da yeterli değil. Şimdi Fenerbahçe&#8217;ye yepyeni bir vizyon gerekli.

Kulübümüzün bu vizyonla 100&#8217;üncü yıla girmesi ve önümüzdeki on yılları hedefleyen çağdaş atılım projeleri geliştirmesi gerekiyor. Ben de üstüme düşeni yaptığıma inanıyor ve bu hedefleri benimseyen yeni bir yönetime zemin hazırlamak için görevi bırakıyorum"

Başkan Aziz Yıldırım, HÜRRİYET&#8217;in, "Peki camia bastırır ve aman başkan bizi bırakma derse, kararınızı tekrar gözden geçirir misiniz?" sorusuna ise, "Kesinlikle hayır" yanıtını verdi.

Başarının her zaman alkış almadığını, eleştirilerin, hatta özel hayatını hedefleyen soruların muhatabı olmaktan yorulduğunu söyleyen Aziz Yıldırım şunları ekledi;

"Damadımı, eşimi, çocuklarımı, askerliğimi, nefes alışımı bile didik didik ediyorlar. İlkokul diplomasını nerede aldığınız, iş hayatınızdaki en ufak bir ayrıntı bile soruşturuluyor. Kamera ışıkları önünde ve sürekli patlayan ışıklar altında yaşamak gerçekten çok zor. Üstelik çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz.

Sizin ağzınızdan çıkmamış bir söz bile, sanki çok net söylenmiş gibi yazılıp, çizilebiliyor... Yanlış anlaşılmalar nedeniyle dostlarınızı kaybediyorsunuz.. Oysa benim mütevazı bir yaşamım var.. O hayatıma geri dönmek istiyorum. Kararımı biraz da bu nedenle verdim..."

Aziz Yıldırım&#8217;ın bir basın toplantısıyla bu kararını açıklaması bekleniyor.

AZİZ YILDIRIM NELER YAPTI

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı, 15 Şubat 1998 yılında koltuğa oturdu. Ali Şen&#8217;den boşalan yere Vefa Küçük ile kongreye girdi. İlginç bir seçim oldu. Yıldırım başkanlığı bir oy ile kazanırken (1469-1468), Vefa Küçük&#8217;ün yönetim kurulu listesi seçildi. Daha sonra haziran ayında olağanüstü kongre kararı alarak kendi yönetimini seçti. Yaptığı tesislerle herkesin takdirini kazandı. İşte Aziz Yıldırım&#8217;ın yaptıkları...

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı&#8217;nın kapasitesini 52 bin kişiye çıkardı.

Ali Şen zamanında temeli atılan Samandıra Tesisleri&#8217;ni tamamladı.

Dereağzı Tesisleri&#8217;ni komple yeniledi. İki ayrı çim saha yaptı. Spor Salonu yaptı. Kamp merkezi yaptı.

Fenerbahçe Sosyal Tesisleri&#8217;ni yıkarak yerine dev bir kongre salonu yaptı.

Yüzme havuzu onun döneminde yapıldı. (Sponsorluğunu Vefa Küçük üstlendi)

Divan Kurulu&#8217;nun kullandığı bina yapıldı.

Sosyal Tesisler&#8217;deki havuz yeniden inşa edildi.

Fenerium kuruldu. 44 ayrı yerde mağaza açıldı.

Şükrü Saracoğlu Stadı&#8217;nın yanındaki Fenerbahçeliler Vakfı binasını yıkıp, yerine 1000 oto kapasiteli otopark yapıldı.

Fenerbahçe Kart&#8217;ı piyasaya çıkarıldı. 30 bine yakın üye kaydedildi.

Kulübü 20 milyon dolarlık bütçe ile devraldı. Geçen yılki bütçe 132 trilyon oldu.

Baliç&#8217;i Real Madrid&#8217;e 20, Okocha&#8217;yı 13 milyon dolara PSG&#8217;ye sattı.

BAŞARILARI...

2000-01 Lig Şampiyonluğu

2003-04 Lig Şampiyonluğu

2004-05 Lig Şampiyonluğu

ALDIĞI SÜPER YILDIZLAR...

Ariel Ortega

Pierre van Hooijdonk

Alex de Souza

Kennet Anderson

Haim Revivo

Stephen Appiah

Nicolas Anelka

Milan Rapaiç

Washington

Sergei Rebrov
 


hidayet

hidayet

Üye
hiç beklenmedik bir haber

yerine ali şen gelir artık
 
pasa

pasa

Üye
fenerbahçe aç kalacak
 

DaRKoRaNGe

Üye
<span style="color:#ff0000">Aziz Yıldırım istifa etti &#33;
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım istifasını açıkladı.

</span>
<span style="color:#990000">Tüm kozlar kendilerinden yanayken şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe&#8217;de Başkan Aziz Yıldırım istifa ettiğini açıkladı.
</span>
Daha önce Aziz Yıldırım&#8217;ın istifa edeceği iddiası ortaya atılmış, başkanlık için Sadettin Saran, Hamdi Akın, Osman Yalçın ve şu an İkinci Başkan olarak görev yapan Nihat Özdemir&#8217;in ismi geçmişti.

<span style="color:sienna"><span style="color:#6600cc">Yıldırım, bugün saat 13:30&#8217;da Fenerbahçe Adası&#8217;ndaki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyecek</span>. </span>
 
katibim

katibim

Üye
e nihayet yani
 

CooL'n'Quiet

Üye
:S
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Fb aziz yıldırım istifa ederde giderse artık zor şampiyonluk görür&#33;
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Başkan Aziz Yıldırım istifa etti

Şampiyonluğu G.Saray&#39;a kaptıran F.Bahçe&#39;de Başkan Aziz Yıldırım, sürpriz bir çıkışla başkanlığı bıraktığını açıkladı. Yıldırım saat 13.00&#39;de bir basın toplantısı düzenleyecek.
18 Mayıs 2006 10:10
<div align="center"></div>

Fenerbahçe&#39;nin resmi sitesinde verilen bilgiye göre Başkan Aziz Yıldırım, bugün saat 13.00&#39;te bir basın toplantısıyla gündeme ilişkin açıklamalar yapacak ve gerekçeli kararını verecek.

Aziz Yıldırım, Hürriyet gazetesinin bugünkü sayısına verdiği özel röportajda, çok yorulduğunu ve artık nöbet değişikliğinin zamanının geldiğine inandığını söylemişti.

Yıldırım, "Fenerbahçe&#39;ye gönül verenlere üstüste iki şampiyonluk sevinci yaşattık. Üçüncü şampiyonluğu da tesadüfen kaybettik. Bu nedenle üzüntüm büyük, ama başkanlığı bırakmamın nedeni bu değil" dedi.

Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "Artık önümüz açık. En zorlu dönemler geride kaldı. Yönetimi devraldığımda 16 milyon dolar olan bütçemiz, 100 milyon dolara ulaştı. Tesisleşmede çok hızlı ve modern atılımlar gerçekleştirdik...

"Ancak bunlar da yeterli değil. Şimdi Fenerbahçe&#39;ye yepyeni bir vizyon gerekli. Kulübümüzün bu vizyonla 100&#39;üncü yıla girmesi ve önümüzdeki on yılları hedefleyen çağdaş atılım projeleri geliştirmesi gerekiyor...

"Ben de üzerime düşeni yaptığıma inanıyor ve bu hedefleri benimseyen yeni bir yönetime zemin hazırlamak için görevi bırakıyorum."

Aziz Yıldırım, "peki camia bastırır ve bizi bırakma derse, kararınızı tekrar gözden geçirir misiniz" sorusuna ise net bir dille, "kesinlikle hayır" yanıtını verdi.

Başarının her zaman alkış almadığını, eleştirilerin hatta özel hayatını hedefleyen soruların muhatabı olmaktan yorulduğunu söyleyen Aziz Yıldırım şunları ekledi:

"Damadımı, eşimi, çocuklarımı, askerliğimi, nefes alışımı bile didik didik ediyorlar. İlkokul diplomasını nerede aldığınız, iş hayatınızdaki en ufak bir ayrıntı bile soruşturuluyor...

"Kamera ışıkları önünde ve sürekli patlayan ışıklar altında yaşamak gerçekten çok zor. Üstelik çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Sizin ağzınızdan çıkmamış bir söz bile, sanki çok net söylenmiş gibi yazılıp, çizilebiliyor...

"Yanlış anlaşılmalar nedeniyle dostlarınızı kaybediyorsunuz. Oysa benim mütevazı bir yaşamım var. O hayatıma geri dönmek istiyorum. Kararımı biraz da bu nedenle verdim."
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Hayırlı olsun...
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bence de hayırlı olsun.
Birilerinin menfaatlerine ters düşse bile bu karar Aziz Yıldırım istifa etmekle en iyi yolu seçmiş.
Fenerin önü açılacak şaibe söylentileri en azından şimdilik son bulacak.Fener için yeni bir başkan ve yeni bir Lig.Hayırlısı olsun.
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Fenerbahçe için hayırlısı olsun..
 
ua_yako

ua_yako

Üye
arkada&#036;hLar bu haber saka deiL demi &#33;&#33;&#33;
yani Fß nin baskani aziz yildirimdan bahsediosunuz istifa etmis die&#33;&#33;&#33;
 
impavidus

impavidus

Üye
Sürpriz bir gelişme Basın toplantısını izleyip açıklamasını dinlemek lazım..Fenerbahçe için hayırlısı neyse o olsun
 
barabelli

barabelli

Üye
hayırlısı ama olacagı buydu yınede taraftar baskısı ıle vaz gece bılır
 
ua_yako

ua_yako

Üye
ßi gsLi oLarak aziz yiLdirim in ßa&#036;khanLigi ßirakmasini istemiyorum&#33;&#33;&#33;
her ne kadar sevmesemde onun yaptigi seyLeri kimse yapmaz yapamaz&#33;&#33;&#33;&#33;
ßence federasyon ßasKhanLigi yapsin&#33;&#33;&#33;
 
Caine

Caine

Üye
çok üzüldüm yaff

hayırlısı olsun
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(recai yasin &#064; May 18 2006, 11&#58;14 AM) [post=337022]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkada&#036;hLar bu haber saka deiL demi &#33;&#33;&#33;
yani Fß nin baskani aziz yildirimdan bahsediosunuz istifa etmis die&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Bu işin şaka götürür tarafı mı var.? Saat 1 de basın toplantısı yapacak gerekçelerini açıklayacak.
Hem FB hem kendi için en hayırlı kararı verdiğine eminim.O na da bu yakışırdı.Başkanı cesur kararından dolayı tebrik ediyorum taraftar istifasını istemeyecek ama ok yaydan çıktı bi kere dönüşü olacağını da sanmıyorum.Hayırlı olsun...
 
gknky

gknky

Üye
bencede hayırlı olsn
fb camiası için süper oldu bence . ... .
 
ua_yako

ua_yako

Üye
saoL haberci biLgiLer için saoL
geneLde boLe sakaLar yapioLar da .... ßen iLk basta inanamadim oncun&#33;
 
jeacona

jeacona

Üye
ben fenerli olarak çok üzüldüm bi daha onun gibi kulüpte sözü geçen bir başkan bulmak kolay değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt