Son dakika ... Aziz Yıldırım için tahliye dilekçesi verildi ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Son dakika ... Aziz Yıldırım için tahliye dilekçesi verildi ...!
Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, İskender Alın, Korcan Çelikay ve Ahmet Ateş'in avukatları, müvekkillerinin tahliyesi için dilekçe verdi..


Yine aynı kapsamda tutuklu yargılanan Mecnun Odyakmaz ve İlhan Ekşioğlu için de avukatları tarafından tahliye dilekçesi verildi...


YILDIRIM İÇİN DE TAHLİYE TALEBİ GELDİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı da tahliye talebinde bulundu. Avukat, yasa değişikliğinin kabul edildiği Meclis oturumunun tutanaklarını da dilekçesine ekledi.

Yasa değişikliğinin Meclis'te kabul edilmesinin ardından şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Kaya, gazetecilerin, "Tahliye talebinde bulunmak için mi geldiniz?" sorusu üzerine önce, "Bu aşamada tahliye talebinde bulunmayacağız. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayını bekleyeceğiz." dedi. Ancak, Abdullah Kaya, yaklaşık 1 saat sonra karar değiştirdiklerini ve onayı beklemeden tahliye talebinde bulunduklarını söyledi. Kaya, tahliye taleplerini içeren dilekçeyle birlikte yasa değişikliğinin kabul edildiği Meclis oturumunun tutanaklarını da sunduklarını belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt