Son Dakika!!! Adnan Polat dönemi sona erdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika!!! Adnan Polat dönemi sona erdi
Galatasaray yönetim kurulu mali bakımdan ibra edildi, idari açıdan ibra edilmedi. Kesin sonuçlar için sayım yapılıyor. Divan Kurulu son olarak yaptığı açıklamada kesin kararın belirtildiği gibi olduğunu açıkladı. Açık yapılan oylamada büyük karmaşa yaşandı ve bu karmaşa sürüyor.

Salonda ibra oylaması sonuçlarının açıklanmasının ardından 'Re-re-re ra-ra-ra Galatasaray Galatasaray Cim Bom Bom' tezahüratları yükseldi.

Son olarak Denetleme Kurulu ibrası da oy birliği ile kabul edildi.

Bu oylamanın ardından Galatasaray 30 gün içinde tüzük gereği olağanüstü kongreye gidecek. Tüzük gereği, mevcut başkan ve yönetim kurulunda bulunanlar seçime katılamayacak.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu güzel haberi vermek sana yakışırdı :ehe

• Beğen
Tepkiler: arslansem
Εthnic

Εthnic

Üye
hele sukur...

Atakan

Atakan

Üye
Adnan Polat devrinin bu şekilde bitmesine çok çok üzüldüm gerçekten. Yıllarıdır en buhranlı zamanlarımızda kurtarıcı olarak gördüğümüz birinin bu şekilde bir darbeyle Galatasaray başkanlığından indirilmesi yakışmadı gerçekten. Hem bize Galatasaray'a, hem de Adnan Polat'a. Kongrede idari açıdan ibra edilmeyeceği çok net olan Adnan Polat, neden bir hafta sonra seçim kararımı açıklayacağım diye açıklama yapar ? Neyine güvenir acaba ?
Her ne kadar çok üzülsem de olması gereken oldu. Şimdi Ünal Aysal'ı bekliyoruz ..

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Kurtulduk yeni başkanımız inşallah iyi işler yapar:oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
hadi hayirlisi diyelim galatasaraya

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Demek darbe yedi. :D 2011 Yılına girdik halen darbe yapılıyor utanç verici :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok üzüldüm gerçekten .
Gayet güzel gidiyordu . Daha çok güzel işler başaracaktı meğer ..!

zaza

zaza

Üye
zaten bişey gelirse üst üste gelir diye boşuna demiyorlar bundan 5 gün önce hep darbe yiyodum dünden beri ise hep güzel haberler alıyorum:ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
şerefinle istifa etmezsen/kongre kararı almazsan şerefini de alıp gidersin.

Mert

Mert

Üye
Tüm G.Saraylılara mutluluklar
Taksimde kutlama yapılsa yeridir:ehe

canturgay

canturgay

Üye
Allah razı olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
E başka , gitmesi gereken kim kaldı ? ... :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Son zamanlarda duyduğum en güzel haberdi,çok sevindim,çok mutlu oldum.Bir spor kulübü zirvedeyken nasıl sona gelinir bunun örneğini yıllarca çok güzel gösterdi Polat.
Çok iyi hatırlıyorum,çok değil 4-5 yıl önce bu takım Şampiyonlar Ligi'ne katılma sayısında Real Madrid ve Milan ile yarışıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam 9 kez katılmıştık bu iki dev takımla.İnanmayan araştırabilir.Şimdi Avrupa Ligi'ne bile giremiyoruz,köy takımlarına eleniyoruz.Bu ilk aklıma gelen..Say say bitmez şimdi...
Türkiye'de sportif başarı yakalayamazsan başarılı olamazsın.Taraftar tüzük falan anlamaz,şampiyonluk ister kupa ister..Yapamazsan böyle kapı dışarı edilirsin.
Kendine güvenseydin seçime giderdin,inadın seni yaktı.Bi daha görüşmemek üzere Polat :oke:

zaza

zaza

Üye
Son zamanlarda duyduğum en güzel haberdi,çok sevindim,çok mutlu oldum.Bir spor kulübü zirvedeyken nasıl sona gelinir bunun örneğini yıllarca çok güzel gösterdi Polat.
Çok iyi hatırlıyorum,çok değil 4-5 yıl önce bu takım Şampiyonlar Ligi'ne katılma sayısında Real Madrid ve Milan ile yarışıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam 9 kez katılmıştık bu iki dev takımla.İnanmayan araştırabilir.Şimdi Avrupa Ligi'ne bile giremiyoruz,köy takımlarına eleniyoruz.Bu ilk aklıma gelen..Say say bitmez şimdi...
Türkiye'de sportif başarı yakalayamazsan başarılı olamazsın.Taraftar tüzük falan anlamaz,şampiyonluk ister kupa ister..Yapamazsan böyle kapı dışarı edilirsin.
Kendine güvenseydin seçime giderdin,inadın seni yaktı.Bi daha görüşmemek üzere Polat :oke:
acaba başlarına ben geçsemmi :ehe

MetQ7

MetQ7

Üye
Galatasaraylı arkadaşlar lütfen sevincinizi silahla kutlamayın:ehe

zaza

zaza

Üye
silahla kutlama yaptığımı nerde gördün:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Haberlerde urfada maganda kurşunu can aldı diye alt yazı geçti :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...