Son 1 Saatin Kalsa Yaşanacak.. Son 1 Saat.. ve Sadece 1 Telefon Etme Hakkın Olsa Kimi Arardın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asraw

asraw

Üye
    Konu Sahibi
Son 1 Saatin Kalsa Yaşanacak.. Son 1 Saat.. ve Sadece 1 Telefon Etme Hakkın Olsa Kimi Arardın?

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İlk arayacağım kişi olmazdı.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Benim kontörüm yok :)

Konferans yapar arkadaşlarıma Güle güle derdim :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Başlığı düzelteyim dedim ama içerik yazıları da aynı.. :)
Okumak gözümü yordu baya..

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben ise okuyamadım :)
Size türkçeye çeviriyim o zaman

son bir saatin kalsa yaşanacak sadece bir saat... ve sadece bir telefon etme hakkın bulunsa kimi arardın? ona neler söylerdin... o halde ne bekliyorsun ne biliyorsun yaşadığın son saatin olmadığını... ve nerden biliyorsun söylemek istediklerini söylediğin son konuşmanı yağtığını... belki de sonsuza dek yaşacağını inanıyorsun he... ve bu yüzden nasılsa bir gün gelir... sevdiğimi insanlara onları ne kadar sevdiğimi söylerim diye erteliyorsun... ama biliyormusun çoğu zaman söyleme fırsatı bulamadan göçer gideriz bu dünyadan yada sevdiklerimiz giderler... korkuyorsun değil mi... seni seviyorum demekten korkuyorsun sevdiğine... annene... babana... belkide kedine güllerine... seni seviyorum demekten korkuyorsun... ama hissettirmekle yetinme... bu sihirli kelimeleri söyle... hadi! SENİ SEVİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM ... hadi düşün biri seni böyle arasa ne hissederdin düşün... dünyanın taaa öbür ucundan bi kucak sevgi dolu ses arasa seni seviyorum dese senden hiçbirşey istemiyorum sadece seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek için aradım dese ne hissederdin... DÜŞÜN... yaşanacak bir saatin kalmış olsa ve sadece bir telefon etme hakkın bulunsa kimi arardın??? ona neler söylerdin??? Bugün... bu gece... en az 3 kişiye bu sihirli kelimeleri söyle... SENİ SEVİYORUM de... ve belki de son saatin... durma hadi söyle.... arkadaşlar son bir saatiniz kalmış olsa ve bir telefon etme hakkınız olsa kimi aradınız???

Saol arkadaşım çok güzel yazmışsın. Ama biraz abartmışsın :)
Sevdiklerime herzaman iltifat etmeyi severim. :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaş galiba yalnız kalmış :)

asraw

asraw

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar yalnızlıktan değil yalnızda değilim zaten kafam esti öyle :):zong:

asraw

asraw

Üye
    Konu Sahibi
inanmazsan ki facede izledim video yu ordan yazdım ztn :)

asraw

asraw

Üye
    Konu Sahibi
sana yalan borcum mu var kardeş ala ala al sana videoyu da vereyim izle

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:islik

:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Zuhahahaha
:ehe bu konunun linkini herkese dağıtacağım :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya bu bizi yanlış anladı

Abdurrahim olayı anlat benim az işim var , görüşürüz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt