Benim yarışmam seninkini döver :p: :d:
Deleted. Üye 12. kişi alıyosan beni alabilirsin resim hazır. alırsan anında mesaj olarak atarım resmin linkini ----------Eklendi @ 02:29:05 ---------- Yazıldı @ 02:27:51 ---------- yanlız bi problem var benim adam kıza ölü olarak ulaşıyor sorun olur mu?
12. kişi alıyosan beni alabilirsin resim hazır. alırsan anında mesaj olarak atarım resmin linkini ----------Eklendi @ 02:29:05 ---------- Yazıldı @ 02:27:51 ---------- yanlız bi problem var benim adam kıza ölü olarak ulaşıyor sorun olur mu?
'Patron Üye Konu Sahibi pankler042' Alıntı: 12. kişi alıyosan beni alabilirsin resim hazır. alırsan anında mesaj olarak atarım resmin linkini ----------Eklendi @ 02:29:05 ---------- Yazıldı @ 02:27:51 ---------- yanlız bi problem var benim adam kıza ölü olarak ulaşıyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Tabi katılabılırısn ozelden at bana veya burdan farketmez
pankler042' Alıntı: 12. kişi alıyosan beni alabilirsin resim hazır. alırsan anında mesaj olarak atarım resmin linkini ----------Eklendi @ 02:29:05 ---------- Yazıldı @ 02:27:51 ---------- yanlız bi problem var benim adam kıza ölü olarak ulaşıyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Tabi katılabılırısn ozelden at bana veya burdan farketmez
Dafny Üye 'Patron' Alıntı: Resimle bi gelseydi ya Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam bekliyoruz ne yapalım
Dafny Üye Utku' Alıntı: beni sil demiştim Genişletmek için tıkla ... Ben seni göremiyorum zaten. ----------Eklendi @ 19:32:02 ---------- Yazıldı @ 19:31:44 ---------- Joker.' Alıntı: son 1 kişi kalmış katılmayn dimi :C Genişletmek için tıkla ... Oylama konusu bu.
Utku' Alıntı: beni sil demiştim Genişletmek için tıkla ... Ben seni göremiyorum zaten. ----------Eklendi @ 19:32:02 ---------- Yazıldı @ 19:31:44 ---------- Joker.' Alıntı: son 1 kişi kalmış katılmayn dimi :C Genişletmek için tıkla ... Oylama konusu bu.
'Patron Üye Konu Sahibi Utku' Alıntı: beni sil demiştim Genişletmek için tıkla ... yazdırıyorsunuz sonra siliyorsunuz çok saçma.sildim ----------Eklendi @ 01:58:33 ---------- Yazıldı @ 01:58:17 ---------- kingmor ve talip resmi gonderınce baslıyoruz
Utku' Alıntı: beni sil demiştim Genişletmek için tıkla ... yazdırıyorsunuz sonra siliyorsunuz çok saçma.sildim ----------Eklendi @ 01:58:33 ---------- Yazıldı @ 01:58:17 ---------- kingmor ve talip resmi gonderınce baslıyoruz
.yaRasa. Üye özelden mi atıyoruk dicem ama uzatmaya gerek yok her ikisindende atalım EDİT: hocam size attığım resimde bi yazım yanlışı olmuş unutun onu.. asıl resim bu üstteki..
özelden mi atıyoruk dicem ama uzatmaya gerek yok her ikisindende atalım EDİT: hocam size attığım resimde bi yazım yanlışı olmuş unutun onu.. asıl resim bu üstteki..
'Patron Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar Görmezden Gelin Yazık Yazık