[Somyac] Font Zoomer v1.11(0) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
[Somyac] Font Zoomer v1.11(0) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed
Font Zoomer telefonunuzun yazı tipini değiştirmeyi sağlayan bir uygulamadır. Font Zoomer ile yazı tipi boyutu, şeffaflık ve karakterler arasındaki boşluğu ayarlayabilir ve önizleme bölümünde görüp uygulayabilirsiniz.

Not: Yeni yazı tipi eklemek istediğinizde C:/Data/FontZoomer klasörüne .ttf uzantılı dosyayı atın, programın Font Listesi'nde gözükecektir.

İndir/Yükle/Download

• Beğen
Tepkiler: uyq4R, memoli79, _DeNGeSiZ_ ve 3 diğerleri

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teşekkürler güzelmiş :oke:

metehan_1

Üye
ben attım bilgisayara indirdiğim .tff uzantılı birçok yazı tipini.. içinde bulunan yazı tiplerini sildim /fontzommer klasöründe ki/ kendiminkileri attım ama gözükmüyorum programda sadece s60 temel font gözüküyor ben yaklaşık 30 kadar .tff dosyası attım fexpolerer ile ancak program görmüyor : (

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
ben attım bilgisayara indirdiğim .tff uzantılı birçok yazı tipini.. içinde bulunan yazı tiplerini sildim /fontzommer klasöründe ki/ kendiminkileri attım ama gözükmüyorum programda sadece s60 temel font gözüküyor ben yaklaşık 30 kadar .tff dosyası attım fexpolerer ile ancak program görmüyor : (

.ttf uzantılı dosyaları doğru konuma attığınızdan emin misiniz? C:\Data\FontZoomer

44 adet font kullanıyorum sorunsuz bir şekilde bahsettiğim konuma atıp.

mhchn

mhchn

Üye
öncelikle teşekkürler;) peki font ttf. Uzantılı dosya indirebileceğimiz bir link verebilir misiniz acaba.:hmmm

memoli79

memoli79

Üye
paylaşımınız için teşekkürler

tonaycim

Üye
Program güzel eline sağlık fakat fontu en büyüğe ayarlasanız dahi, orjinal fontdan küçük oluyor font

Adiljan

Adiljan

Üye
Öncelikle teşekkür ederimde . Benim telde c6 fw yüklü programı yükledim font seçiyorum ayarlıyorum . telefona restart attığımda font oluyor ancak kendisi 2 kere restart atiyor ve tel eski haline dönüyor neden?

KayraBey

KayraBey

Üye
Belki de c6fw ile uyumsuzdur.

rebelfire

Üye
arkadaşlar acil cevap verirmisiniz???
fontzoomer yükledim ve kurdum önceden çalışıyordu bugün yeni bir ttf. font atayım yükleyim dedim kapatıp açtım ekrandaki yazilar katman çorman olmuş resetleyip kapatıp açtığımda normale döndü neden olabilir acaba!!!!!

stwnash

Üye
tam sürüm mü bu acaba trial faln deil dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt