ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

cambaz738

cambaz738

Üye
İyi günler, @cici60 romu indirdim, önceden yüklediğim omega rom vardı . CWM modda açtım indirdiğim romu seçtim sorunsuz bir şekilde herşeyi adım adım yaptım wipe data/factory ve wipe cachede yaptım kurulumda problem çıkmadı yükledi herşeyi ama Telefonu açarken Samsung Galaxy 3 yazısı geliyor 2 sn sonra kapanıp tekrar geliyor bir süre bekledikten sonra CWM recovery otomatik açılıyor. sebebi nedir ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler, @cici60 romu indirdim, önceden yüklediğim omega rom vardı . CWM modda açtım indirdiğim romu seçtim sorunsuz bir şekilde herşeyi adım adım yaptım wipe data/factory ve wipe cachede yaptım kurulumda problem çıkmadı yükledi herşeyi ama Telefonu açarken Samsung Galaxy 3 yazısı geliyor 2 sn sonra kapanıp tekrar geliyor bir süre bekledikten sonra CWM recovery otomatik açılıyor. sebebi nedir ?
verdiğim cwm yi kurup wipe data cache yap kardeşim sonra romu kur bakalım

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
abilerim kardeşlerim bu rom mu daha iyi yoksa hypermax v3 romu mu yardım edin lütfen yorumlarınıza göre yüklicem !!!

haggar73

haggar73

Üye
eline, emeğine sağlık kardeşim. uzun zamandır kullanıyorum. 4.4.2 romlar dahil tüm romları denedim. Bu romu tavsiye ederim. Bence s3 için en güzel rom bu... Yalnız yükleme yaparken çok dikkatli olunması lazım. söylenenleri aynen uygulamak lazım. yoksa donma ve buğlar olusuyor. sistem dosyalarını tamamen kaldırıp temiz bir yükleme yapmak ve gereksiz uygulamaları kaldırmak lazım. Tekrar teşekkürler kardeşim :tşk:
abilerim kardeşlerim bu rom mu daha iyi yoksa hypermax v3 romu mu yardım edin lütfen yorumlarınıza göre yüklicem !!!
ben hypermax v3 ve 6 yı kurdum denedim fakat buglar var. Bence BU

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sorunsuz kardeş herkes kuruyo
aynen katılıyorum
herkes bu romu rahatlıkla kullanabılır ...
tabi ara sıra belk gapss hatası alabilrsiniz .. kafaya takmayın..
romu atmadan önce factory reset-wipe cahce -mega wipe yapmayı unutmayın ..
EGER YAPMADIGIMIZI DÜSÜNÜRSEK GGP her uyg. ykledigimiz de touchwiz hatası alırız ...
DİKKAT EDELİM !!
SORUNSUZca roomların ZEVKİni cıkaralım ...
BEYLER
KolaY GeLSiN ...........

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum
herkes bu romu rahatlıkla kullanabılır ...
tabi ara sıra belk gapss hatası alabilrsiniz .. kafaya takmayın..
romu atmadan önce factory reset-wipe cahce -mega wipe yapmayı unutmayın ..
EGER YAPMADIGIMIZI DÜSÜNÜRSEK GGP her uyg. ykledigimiz de touchwiz hatası alırız ...
DİKKAT EDELİM !!
SORUNSUZca roomların ZEVKİni cıkaralım ...
BEYLER
KolaY GeLSiN ...........
teşekkürler :)

cambaz738

cambaz738

Üye
sorunsuz kardeş herkes kuruyo

Herşeyin aynısını yaptım videoya görede yaptım kurulumu tamamlıyor ama telefon açılmıyow CWM'ye giriyor. Neden olabilir?

EDİT: Orjinal samsungun romunu attım sonra kurmayı denedim ve sorunsuz çalışıyor güzel gibi.

Son düzenleme:

adem6100

Üye
her şey güzel ancak dlna sorunu yaşıyorum dlna yakındaki cihazlarla paylaşım çalışmıyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirimdlna yı hallettim ama kamera sesi ve açılıştaki sesler bir türlü yüklenmiyor verdiğiniz media.zip i kullanarak flashladım ama bir değişiklik yok

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Performans sorunu yaşayan arkadaşlar boeffla kernel kursun.İlk kurarken stock kernel kurdum ama performansından memnun kalmadım.Gerçekten fark ediyor,deneyin.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyin aynısını yaptım videoya görede yaptım kurulumu tamamlıyor ama telefon açılmıyow CWM'ye giriyor. Neden olabilir?

EDİT: Orjinal samsungun romunu attım sonra kurmayı denedim ve sorunsuz çalışıyor güzel gibi.
custom romun üstüne çalışmaz bircok rom kardeşim :)
ana ekranda home tuşuna basmamaya çalış tavsiye
Performans sorunu yaşayan arkadaşlar boeffla kernel kursun.İlk kurarken stock kernel kurdum ama performansından memnun kalmadım.Gerçekten fark ediyor,deneyin.
kernel çok fark ediyor:deal:

adem6100

Üye
her şeyi denedim kernelleri değiştirdim yine de olmadı performans sıfır en güzel rom orjinal 4.3 rom gerisi hikaye

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Evet malesef performans konusunda çok sıkıntılı bir rom.Bu romun v8 versiyonunu kurmanızı tavsiye ederim ben de cici60 arkadaşımızın tavsiyesiyle kurdum ve yükledim.Şuan gayet memnunum.Ama şunu unutmamanız lazım ki TouchWiz arayüzü devamlı şişen bir arayüz.Arada temizlik yapmanızı tavsiye ederim.

NextWorld

NextWorld

Üye
Orjinal romun geliştirilmiş halini paylaştım görsellik yok orjinal stock yalnızca hız ve optimize ,batarya falan denemenizi şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız orjinal rom kuracağınıza paylaştığımı kurun :oke:

MXKM

MXKM

Üye
Konu Haziran ayından sonra devam etmemiş! Yeni gelişmeler yok mu?

xmustx

xmustx

Üye
:hmmm Hort..

The Shadow

The Shadow

Üye
Konu Haziran ayından sonra devam etmemiş! Yeni gelişmeler yok mu?
Neden hortlattın :zzz: Rom final verdi son sürüm v12 zaten s5 temalı romlar varken kimse bunların yüzüne bakmaz ;)

MXKM

MXKM

Üye
Neden hortlattın :zzz: Rom final verdi son sürüm v12 zaten s5 temalı romlar varken kimse bunların yüzüne bakmaz ;)
Galaxy S3 için ram sıkıntısı olmayan, tavsiye edeceğin s5 temalı rom var mı?

morki05

morki05

Üye
Galaxy S3 için ram sıkıntısı olmayan, tavsiye edeceğin s5 temalı rom var mı?
Olmamı var tavsiye benden gelsin çok güncel cok stabil tam istediğin gibi efextreme rom s3 için ve kasma donma yok sürekli güncel

Üst Alt