ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
konu henüz onaylanmadigi için goremiyorsunuz ;)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
ya beylerr ben bu romu sevdim güzel hos daa her defa uyg YÜKLEMEM DE Touchwiz hatası alıyorum !!!!

Evet yaklaşık iki gündür kullanıyorum şu ana kadar gerçekten çok stabil şarj süresi gayet iyi donmalar kasmalar yok Touchwiz hatası yok bunun için touchwiz zipi de flaşladım ufak tefek takılmalar Androidin yapısal sorunları. kuracaklar tereddüt etmesin.
ya CAVUŞ bende flasladım ise yaramadı
sadece romu ykledim kullandım ??
nhatayı nasıl gideririz ???

morki05

morki05

Üye
ya beylerr ben bu romu sevdim güzel hos daa her defa uyg YÜKLEMEM DE Touchwiz hatası alıyorum !!!!

ya CAVUŞ bende flasladım ise yaramadı
sadece romu ykledim kullandım ??
nhatayı nasıl gideririz ???[/Q

herşeyden önce temiz bir kurulum yapman gerekli ben mega wipe yaptım yani tamamen kazıdım daha sonra yazılanları sırasıyla uyguladım yaklaşık birbuçuk aydır kullanıyorum sadece 5-6 kez bu hatayı aldım. bu ara da SD maid pro yu kullanıyorum sık sık güzel bir temizlik yapıyorum

McBoltt60

McBoltt60

Üye
ilk den wipe .. reset cekecez .... neysee. yaparız :D
SD MAİD PRO memnunsun yani...

morki05

morki05

Üye
tabi ki bir çok rom denedim daha iyisini bulamadım

McBoltt60

McBoltt60

Üye
tabi ki bir çok rom denedim daha iyisini bulamadım
aslında söle bşy var ki orjinal romdan iyisini bulamazSIN ....
şahsen öleee hep yeni bir arayüz cıktıgı zaman keskee s3 ---note2 olsun bunda da olaydı dedigim oldu...
ORJİNAL ROMDAN İYİSİNİ BULAMAZSSIN !!!

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
teşekkürler . güncelleme gelmedi şimdiye kadar acaba bilgin varmı ? araştırdım ama henüz bulamadım kendi update me bazen çalışıyor bazen yanıt vermiyormalesef çalışmadı

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler . güncelleme gelmedi şimdiye kadar acaba bilgin varmı ? araştırdım ama henüz bulamadım kendi update me bazen çalışıyor bazen yanıt vermiyormalesef çalışmadı
romu bidaha kur sesi düzelir son güncellmeyi aldı xda sitesi bakmanı tavsiye ederm

morki05

morki05

Üye
Aynı romu 5.6 defa kurdum pek değişmedi . Orjinal rom sayfa linki varsa paylasirmisin? Benzerleri var aynısını bulursam guncellerim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Aynı romu 5.6 defa kurdum pek değişmedi . Orjinal rom sayfa linki varsa paylasirmisin? Benzerleri var aynısını bulursam guncellerim
xda konusu kardeş rom adı ve xda yaz google herşeyi benden beklemeyin hazırcı olmayın

morki05

morki05

Üye
Vay Arkadaş öyle mi oldu aynı rom var sizin paylaşım ile aynısı güncellendi demiştin bende hepsinin yorumları tek tek okudum (son birkaç sayfa) henüz güncelleme gözükmüyor. Belki senin bilgin vardır diye sorayim dedim. Belki ben atladim yada göremedim gibi vs. Neyse yinede teşekkür ediyorum.

akman255

akman255

Üye
Çok teşekkürler kurdum gercekten süper cok hızlı ve kullanışlı hic sorun yaşamadım :)Mesajlarda sorun yaşayan arkadaşlar Ayarlar>Uygulama Yoneticisi>Hepsi> BadgeProvider ı bulup açıyoruz. Sonrasında veriyi sil diyoruz. Sorun çözülmüş oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler kurdum gercekten süper cok hızlı ve kullanışlı hic sorun yaşamadım :)Mesajlarda sorun yaşayan arkadaşlar Ayarlar>Uygulama Yoneticisi>Hepsi> BadgeProvider ı bulup açıyoruz. Sonrasında veriyi sil diyoruz. Sorun çözülmüş oluyor :)
yararlı bilgi

ugurleyla

Üye
dostum bu s finder denen karın ağrısını nasıl kaldırabiliriz ağız tadıyla bi aspalt oynatmadı bana sinirlerimi bozuyo sırf bu yüzden bu romdan vazgeçeceğim vallaha ya eğer s finderi kaldırma yolu varsa lütfen yardımcı olun.

vega1977

vega1977

Üye
titanium backup kullan

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu s finder denen karın ağrısını nasıl kaldırabiliriz ağız tadıyla bi aspalt oynatmadı bana sinirlerimi bozuyo sırf bu yüzden bu romdan vazgeçeceğim vallaha ya eğer s finderi kaldırma yolu varsa lütfen yardımcı olun.
titanium backup kur istediğin uygulmayı sil yada yedekle (root gerektirir)

Üst Alt