onaylandı az öncekonu henüz onaylanmadigi için goremiyorsunuz![]()

ya CAVUŞ bende flasladım ise yaramadıEvet yaklaşık iki gündür kullanıyorum şu ana kadar gerçekten çok stabil şarj süresi gayet iyi donmalar kasmalar yok Touchwiz hatası yok bunun için touchwiz zipi de flaşladım ufak tefek takılmalar Androidin yapısal sorunları. kuracaklar tereddüt etmesin.
ya beylerr ben bu romu sevdim güzel hos daa her defa uyg YÜKLEMEM DE Touchwiz hatası alıyorum !!!!
ya CAVUŞ bende flasladım ise yaramadı
sadece romu ykledim kullandım ??
nhatayı nasıl gideririz ???[/Q
herşeyden önce temiz bir kurulum yapman gerekli ben mega wipe yaptım yani tamamen kazıdım daha sonra yazılanları sırasıyla uyguladım yaklaşık birbuçuk aydır kullanıyorum sadece 5-6 kez bu hatayı aldım. bu ara da SD maid pro yu kullanıyorum sık sık güzel bir temizlik yapıyorum
aslında söle bşy var ki orjinal romdan iyisini bulamazSIN ....tabi ki bir çok rom denedim daha iyisini bulamadım
en iyisi budurtabi ki bir çok rom denedim daha iyisini bulamadım

en iyisi budur![]()
CWM den Flasla ZipiSelam hazır yakalamışken sorayım açılıs sesi yok nasıl ilave edebiliriz
Teşekkürler
romu bidaha kur sesi düzelir son güncellmeyi aldı xda sitesi bakmanı tavsiye edermteşekkürler . güncelleme gelmedi şimdiye kadar acaba bilgin varmı ? araştırdım ama henüz bulamadım kendi update me bazen çalışıyor bazen yanıt vermiyormalesef çalışmadı
xda konusu kardeş rom adı ve xda yaz google herşeyi benden beklemeyin hazırcı olmayınAynı romu 5.6 defa kurdum pek değişmedi . Orjinal rom sayfa linki varsa paylasirmisin? Benzerleri var aynısını bulursam guncellerim
yararlı bilgiÇok teşekkürler kurdum gercekten süper cok hızlı ve kullanışlı hic sorun yaşamadımMesajlarda sorun yaşayan arkadaşlar Ayarlar>Uygulama Yoneticisi>Hepsi> BadgeProvider ı bulup açıyoruz. Sonrasında veriyi sil diyoruz. Sorun çözülmüş oluyor
![]()
titanium backup kur istediğin uygulmayı sil yada yedekle (root gerektirir)dostum bu s finder denen karın ağrısını nasıl kaldırabiliriz ağız tadıyla bi aspalt oynatmadı bana sinirlerimi bozuyo sırf bu yüzden bu romdan vazgeçeceğim vallaha ya eğer s finderi kaldırma yolu varsa lütfen yardımcı olun.