ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar belki konu bitti ama ben de nihayet yeni kurdum şu ana kadar bir problem yaşamadım açılış sesi ve fotoğraf çekim sesi dışında bir kaç gün deneme yapıp değerlendirme yaparım. Ayrıca bana gayet stabil geldi. Teşekkürler @cici60
güle gülle kullan kardeş

• Beğen
Tepkiler: morki05

ugurleyla

Üye
dostum rehberdeki birine fotoğraf eklediğimde o fotoğraf çok küçük çıkıyor acaba bir ayarı var mıdır normalde tam ekrarn çıkıyordu orjinal romdayken

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dostum rehberdeki birine fotoğraf eklediğimde o fotoğraf çok küçük çıkıyor acaba bir ayarı var mıdır normalde tam ekrarn çıkıyordu orjinal romdayken
kardeşim hatırladığım kadarıyla orta boy oluyodu google playden tam ekran arama uygulamlarına baka bilrisn

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
eline sağlık kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: cici60
morki05

morki05

Üye
Evet yaklaşık iki gündür kullanıyorum şu ana kadar gerçekten çok stabil şarj süresi gayet iyi donmalar kasmalar yok Touchwiz hatası yok bunun için touchwiz zipi de flaşladım ufak tefek takılmalar Androidin yapısal sorunları. kuracaklar tereddüt etmesin.

lemaynak

lemaynak

Üye
slm
bu romda sonra 3 tane son çıkan romlardan kullandım ama bunun kadar stabil olanı nı hatırlamıyorum. tekrar dönüş yapcam bu roma

şirinler1990

Üye
Slm s4 story albüm programı elinde olan varmı APK si lazım tlf s3 rootlu

morki05

morki05

Üye
en iyisi bu kardeş s5 iconlarını portladınmı 10 numara 5 yıldız
s3 kullanan bi arkdaş rica etmelisin ben şuan kullanmıyorum

Hocam s5 iconlarını nasıl portlayalım anlatım varmı?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hocam s5 iconlarını nasıl portlayalım anlatım varmı?
kardeş deneyecek s3 telefonum yok note 2 ye döndüm
ama sen deneyebilrisn

morki05

morki05

Üye
kardeş deneyecek s3 telefonum yok note 2 ye döndüm
ama sen deneyebilrisn

Teşekkür ederim bunu cwm den Flash yapalım mı?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
aynen dostum dene bakalım nolacak denemeden yedeklemelerını al belki desteklemezse tekrar romu flashlarsn

Denedim ikonlar güzel fakat hesap makinesi açılmıyor ne yapmalıyım?

ametbuba

ametbuba

Üye
Rom'u yükleyeli 2 , 2 buçuk ay oldu.Bu sürede güncelleme almadı hiç zaten.Konu çok güzel anlatılmış emeğine sağlık.Ama size diyebilirm ki bu rom 2 ayda tıkandı.Donmalar,kasmalar o kadar arttı ki.Sürekli touchwiz çalışmayı durdurdu hatası,sürekli müzik çaların takılması ve buna bağlı telefonun reset atması..Eğer 2 ay da bir formatlarım diyorsanız bundan iyisini bulamazsınız.Eğer hızlı olsun özellik aramıyorum diyorsanız cyanegonmod 4.2.2 yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ikonlar güzel fakat hesap makinesi açılmıyor ne yapmalıyım?
hesap makinesi için romu kur yeniden hesap makinesini root explorerle yedekle system app içindedir iconu tekrar kur hesap makinesini geri yerini kopyala yada google playden indir
Rom'u yükleyeli 2 , 2 buçuk ay oldu.Bu sürede güncelleme almadı hiç zaten.Konu çok güzel anlatılmış emeğine sağlık.Ama size diyebilirm ki bu rom 2 ayda tıkandı.Donmalar,kasmalar o kadar arttı ki.Sürekli touchwiz çalışmayı durdurdu hatası,sürekli müzik çaların takılması ve buna bağlı telefonun reset atması..Eğer 2 ay da bir formatlarım diyorsanız bundan iyisini bulamazsınız.Eğer hızlı olsun özellik aramıyorum diyorsanız cyanegonmod 4.2.2 yükleyebilirsiniz.
yararlı bilgi

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve ametbuba
morki05

morki05

Üye
@cici60 dostum anlatimlari ile konuyu baska formda paylasabilirmiyiz .
Edit; kaynak gostererek

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt