Söke Lisesi Bilim Fuarı Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Söke Lisesi Bilim Fuarı Açıldı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında öğrenciler arasında bilim kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla ülke genelinde belirlenen pilot ortaokul ve lisede Bilim Fuarları düzenleniyor.
Söke Lisesi öğrencileri bilim fuarında hünerlerini sergiledi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı şenlikleri kapsamında Söke Lisesi tarafından gerçekleştirilen Bilim Fuarı Söke Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda açıldı. Söke Lisesi Bilim Fuarında 35 proje yer alıyor. Fuar gerçekleşen törenle açılırken; fuarın 9 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı belirtildi. Açılış törenine ilçenin eğitim kurumlarının okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Açılış töreninde konuşan Söke Lisesi Müdürü Hakan Çevik; "Bilimsel projeler ve bu anlamda açılan fuarlar öğrencilerin kendilerine olan güveninin artması, projeler üretmeleri adına çok önemli" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından fuar açılışı gerçekleşirken, öğrencilerin birbirinden ilginç proje ve çalışmaları katılımcılar tarafından beğeni topladı. Fuarda öğrencilerin Edebiyat, Matematik, Müzik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, Tarih ve Felsefe alanlarında hazırladıkları 35 proje yer alıyor. - AYDIN



 

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
455
hikmet366
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
324
hikmet366
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
453
Haydar
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
528
Nextman


Üst Alt