Sokakta yürürken tanımadıgınız biri gelip size tükürse ne yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

SOKAKTA YÜRÜRKEN TANIMADIGINIZ BİRİ GELİP SİZE TÜKÜRSE NE YAPARSINIZ?

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
tuğba anlaşılan sen burda çok eğleniyorsun böyle saçma sapan konular açtığına göre!
Mesaj sayısını arttırmak için böyle yapıyor,kendi ağzıyla söyledi:)
Böyleliklede bizede gülecek konular çıkıyor,hem zaten ağlayacağımıza gülmemiz daha iyidir:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

Mesaj sayısını arttırmak için böyle yapıyor,kendi ağzıyla söyledi:)
Böyleliklede bizede gülecek konular çıkıyor,hem zaten ağlayacağımıza gülmemiz daha iyidir:)

:10numara:

----------Eklendi @ 19:18:16 ---------- Yazıldı @ 19:10:55 ----------

arkadaslar son ıkı anketımı konu dısına actım msj kasmanıza yardımcı olmak ıcın
moderatörlerin cok gözüne bakmadan msj kasmak ,muhabbet serbest duyurulur
:sirit::kıskıs:

----------Eklendi @ 20:00:18 ---------- Yazıldı @ 19:59:43 ----------

az önce agzını öpüyodun ama :d:

ek olarak msjlarımın cogu su gereksız msjlardadır
msj kasmak gıbı bır nıyetım hıc olmadı :D

ama konu dısına acılan gereksızlere tasınması gereken bır sürü msj var o da ayrı bısey merak eden baksın :D

konularımın tasınmasına sinir oldugum ıcın konudısını kapsasa da gerı gelmıs gereksızlere acmısımdır ve 20 küsür sayfalara ulasmıstır actıgım konular
msj kasmak ıstesem konu dısını doldururdum her turlu yanı :D

anket oldugu ıcın brazda makara olsun dıye buraya actım ordada esprı yaptım delrico mod özellıkle konuya bakıp cevap verırken msj kasın ama modlara caktırmayın dıye yazıp güldüm .d
begendı hatta delrico da :D

amac eglenmek zaten söyledıgne de takılmadım cok merak etme ama acıklama geregı de duydum.yerı gelır sacmalarımda eglenmek ıcın burdayız :D
:ok2:

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
kraldost

kraldost

Üye
işin şakası bir yana dursun insanlık hali belkide birgün başımıza gelebilir hemen fevri davranmamak gerekir olayı çözümlemek lazım önce
belkide bir delidir deliye el kalkarmı kalkmaz ama sırf gıcık oldu diye tükürdüyse o başka ne isterseniz o zaman yapın (size tükürmeyi göze alan kişi mutlaka mutlka dayak yemeyide atmayıda göze almıştır işin aslı olaydan daha fazla hasar almamak gerekir buda sizin insiyatifinize kalmış

• Beğen
HaqperesT

HaqperesT

Üye
la sen bunu olsa olsa maxicepten tuba-ervadan öğrendin deyip ... Bib ... Bib.. Bib... Neyse selam söyle kendisine :)

furkan5800

furkan5800

Üye
ilk olarak dostun senin sorunun ne derim sonra artislik yaparsa şimdi senin lanet poponu tekmeliyiycem deyip bir güzel döverim sonrada canın cehenneme derim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah cevaplar ıcın .)

manyexpress

manyexpress

Üye
ne gerek var o kadar tantanaya utanılacak bişey yaptıysam amenna yapmadıysam felak ve ayetel kursi okurum sıkıntısıni üzerimden atarım yaradandan sabır dilerim

• Beğen
DPool

DPool

Üye

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Yarabim çok şükkür derim

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
Walla biri bana mandalina kabuğu attı yolda giderken ama adam bilerek atmadı dıye bısey demedim anında özür diledi :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt