-efşan Üye iyavuzoz' Alıntı: önce dizlerine vurur yere düşürürdüm sonra yerden bir tane daş atıp uzaktan ona fırlatırdım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ELumia' Alıntı: Hihi, pardon. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.
iyavuzoz' Alıntı: önce dizlerine vurur yere düşürürdüm sonra yerden bir tane daş atıp uzaktan ona fırlatırdım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ELumia' Alıntı: Hihi, pardon. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.
maxirabit Üye ELumia' Alıntı: Baktım çok gevşek davranınca millet azıtıyor, bende otoriter tavra büründüm. Genişletmek için tıkla ... Nasıl rahat ediyorsan öyle davran sonuçta bu sensin kendini değiştiremezsin Bu arada bu şehirde ayık gezen yoktur,sarhoş oranı gece artar zaten
ELumia' Alıntı: Baktım çok gevşek davranınca millet azıtıyor, bende otoriter tavra büründüm. Genişletmek için tıkla ... Nasıl rahat ediyorsan öyle davran sonuçta bu sensin kendini değiştiremezsin Bu arada bu şehirde ayık gezen yoktur,sarhoş oranı gece artar zaten
doctorrr Üye Konu Sahibi yaviz humanist ol biraz daş nedir yaa ben diyorum adamla çakır keyfi yapıyım sen diyon daş
iyavuzoz Üye .Doktor' Alıntı: yaviz humanist ol biraz daş nedir yaa ben diyorum adamla çakır keyfi yapıyım sen diyon daş Genişletmek için tıkla ... küçük daş yav acıtmıcak uyandırıcak
.Doktor' Alıntı: yaviz humanist ol biraz daş nedir yaa ben diyorum adamla çakır keyfi yapıyım sen diyon daş Genişletmek için tıkla ... küçük daş yav acıtmıcak uyandırıcak
doctorrr Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: küçük daş yav acıtmıcak uyandırıcak Genişletmek için tıkla ... tabi daş küçükse eğer
iyavuzoz' Alıntı: küçük daş yav acıtmıcak uyandırıcak Genişletmek için tıkla ... tabi daş küçükse eğer