Lina_TR
Üye
™ мγdяєaм;1660084' Alıntı:Şşşşş Aloooooooooo
Yemek Yedimm
Kuscam Şimdis

™ мγdяєaм;1660084' Alıntı:Şşşşş Aloooooooooo
Yemek Yedimm
Kuscam Şimdis

bitane kısakollu tişört giyip altında kapri çeken ve sokakta basketbol oynuomuş havası verip kızları tavlamaya çalışan kitleye karşıyım uleynnnnn...![]()

Ayrıca serseri tipte giyinip elinde hoparlörü patlamış e250 gibi telefonlarla müzik dinleyip yanımdan geçenlerede ben karşıyım uleyn... He bide tek gezerken hiç göz ucuyla kescek biri geçmez. 2-3 kişi en azından birlikte yürüyünce sizin kişi sayınızla eşit oranda kızlı yada erkekli gruplar geçer. Bu olaylar beni yerdeki çöpten tükürükten çok daha sinir bozucu...![]()

™ мγdяєaм;1660363' Alıntı:Onee Be![]()

Bence ÖleÖyle bi kitle yokmu sence...![]()

Ooo Nerden CıktıBizim konuya rakip oldu melek'in konusu![]()

Mete, daha sayamadığımız bir sürü kitle var. Bunu söylemen hataydı. Saymaya kalksam ne tipler çıkar...Öyle bi kitle yokmu sence...![]()

Tunahan Çok VardaMete, daha sayamadığımız bir sürü kitle var. Bunu söylemen hataydı. Saymaya kalksam ne tipler çıkar...![]()

Mete, daha sayamadığımız bir sürü kitle var. Bunu söylemen hataydı. Saymaya kalksam ne tipler çıkar...![]()

™ мγdяєaм;1660420' Alıntı:Tunahan Çok Varda
Anketi Fazlaa Kasmak İstemedim![]()

Ah gel bana sor ulan ankaradayız diye ne bu çile her haftanın 3 günü ben bunu yaşayacam mı ? artıkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrSokak düğünleri...
Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak![]()