Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ?

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
™ мγdяєaм;1660084' Alıntı:
Şşşşş Aloooooooooo
Yemek Yedimm
Kuscam Şimdi :ss

:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:):)

Silinen Üye 299735

Üye
bitane kısakollu tişört giyip altında kapri çeken ve sokakta basketbol oynuomuş havası verip kızları tavlamaya çalışan kitleye karşıyım uleynnnnn...:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Onee Be :D:D:D

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Aminnnn yere tükürülmesi :nono:

TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
bitane kısakollu tişört giyip altında kapri çeken ve sokakta basketbol oynuomuş havası verip kızları tavlamaya çalışan kitleye karşıyım uleynnnnn...:ehe

Ayrıca serseri tipte giyinip elinde hoparlörü patlamış e250 gibi telefonlarla müzik dinleyip yanımdan geçenlerede ben karşıyım uleyn... He bide tek gezerken hiç göz ucuyla kescek biri geçmez. 2-3 kişi en azından birlikte yürüyünce sizin kişi sayınızla eşit oranda kızlı yada erkekli gruplar geçer. Bu olaylar yerdeki çöpten tükürükten çok daha sinir bozucu... :gun1::haha:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca serseri tipte giyinip elinde hoparlörü patlamış e250 gibi telefonlarla müzik dinleyip yanımdan geçenlerede ben karşıyım uleyn... He bide tek gezerken hiç göz ucuyla kescek biri geçmez. 2-3 kişi en azından birlikte yürüyünce sizin kişi sayınızla eşit oranda kızlı yada erkekli gruplar geçer. Bu olaylar beni yerdeki çöpten tükürükten çok daha sinir bozucu... :gun1::haha:

Maşallah :)

Silinen Üye 299735

Üye
_dumanist_

_dumanist_

Üye
Kalabalık başlı başına nefret sebebi,
Birde hızlı hızlı yürümeye çalışırken insanlar tutup önümde duruyorlar ya sinir olmamak elde değil =/

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bizim konuya rakip oldu melek'in konusu:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
™ мγdяєaм;1660420' Alıntı:
Tunahan Çok Varda :)
Anketi Fazlaa Kasmak İstemedim :)

Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Serserileri nefret ediyorum:vur:grrr:

Cynical

Cynical

Üye
Sokak düğünleri...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak:ehe

Önemli Değil Diğer Olarak
Kabul Ediyorum Bunları :ehe

Sokak Düğünleri Güzel Olurr
Beee Zırlamayınn :ehe

aLone

aLone

Üye
yanında bi kız olunca bakılmasına gıcık oluyorum ama oda halledilebilir bi sorun:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt