Sokakta Bağıran Simitçiye Rekor Ceza...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Sokakta Bağıran Simitçiye Rekor Ceza...!!!
20 Haz 2012 19:55 Samanyolu Haber

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir simitçiye çok bağırdığı için mahkeme kararıyla 3 bin TL ceza kesildi.

Kandıra'da kimsesi olmayan 35 yaşındaki Erkan Ayhan, vatandaşların desteği ile 4 yıl önce simit satmaya başladı.

Kandıra sokaklarında simit tepsisi ile dolaşan Ayhan hakkında çevreyi rahatsız edildiği gerekçesiyle dava açıldı. İki yıl önce açılan davadan haberi olmadan simit satmayı sürdüren Ayhan hakkında, kabahatler kanunu kapsamında ceza kesilirken ayrıca tehdit iddiası nedeniyle Kandıra Sulh Ceza Mahkemesinden 6 ay hapis cezası kararı çıktı. Erkan Ayhan'ın cezası 3 bin TL para cezasına çevrildi. 24 takside bölünen cezanın ilk 5 taksidini ödeyen Ayhan, kış mevsiminin başlaması ile birlikte taksitleri ödeyemedi.

Bir arkadaşını cezaevinde ziyaret ettikten sonra çıkışta jandarma tarafından gözaltına alınan Ayhan, iki gün nezarethanede kaldı. Esnafın cezayı ödemesi ile birlikte serbest kalan Erkan Ayhan,"Benim sesimden rahatsız olanlar ayrıca kendilerini tehdit ettiğim için benden davacı oldular.

Mahkeme ile ilgili bana hiç bir tebligat gelmedi. Duruşmalara katılamadım. Sonra polisler bana kesilen ceza tutanağını ve taksitleri gösteren bir makbuz verdi ve 'ödemezsem hapse gireceğimi' söylediler. Ben nasıl simit satacağım aylak aylak camlaramı bakacağım. Bağırmadan nasıl simit satarım"

Erkan Ayhan'ın müşterileri ise sesinden rahatsız olmadıklarını söylediler. Kandıra ilçesinde bu yöntemle 18 simitçi nin özellikle yaz aylarında satış yaptığı belirtildi.

Erkan Ayhan hakkında davayı, özellikle adliye lojmanının önünde sabahın erken saatlerinde bağırdığı için rahatsız olan adliye personelinin açtığı öğrenildi...

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
memlekette bi böyle haber eksikti ...

Symbianize

Symbianize

Üye
yazık ya cidden yazık

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yazık adama kazandığı ne ki

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
adama yazık ekmek parası

CABBAR

CABBAR

Üye
Ne istersiniz be adam ekmek parası kazanmak için bağırıyor, keyfinden mi bağırıyor. Ne saçma şeyler yaparlar ya.

lolaman

lolaman

Üye
Burası Türkiye başka ne bekliyordunuz?

serinaga

serinaga

Üye
Kendini kaf dağında zanneden bazı dava meraklılarının yaptığına bak yaw ? Megafonla bağıraydı 15 yıl yerdi heralde garibim ... Yazık memleketteki adalete bak ?

barbin3900

barbin3900

Üye
adam sanki keyfinden bağırıyor yazık çok yazık helal olsun o parayı ödeyen esnafa

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
3 bin lira :hmmm durduk yerde iyi para şey olmuş. Hayırlısı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gariban adam ya yazıklar olsun onlara

fLuke!

fLuke!

Üye
Yazik ya daha ne diyim.Adam ekmegi icin calisiyor orda.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
İşte yüksek ricalin hazımsızlığı ile halk tabakasının şefkatinin bariz örneği. Azınlıkta kalan şefkatli koltuk sahiplerine sözüm yok.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Adam sanki kaç para kazanıyor ki :zzz: Ben simitçinin sesini duyunca koşarak pencereden bakardım küçükken ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yazıktır adama ya

_RYUK_

_RYUK_

Üye
zengin adam garıban adamı sigortasız çalıştırır adamların canını alır ceza kesilmez fakirde ekmek parası için bağırır ceza kesilir ilginç bir durum Allah adamın yardımcısı olsun

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt