Preloader
Üye
Sokak dövüşü bilgisi olan içeri->
Arkadaşlar ben Skotohokan Karate-Do yapıyorum ama sokakta karate kullanamıyorum.Bu yüzden biraz daha sert ve sokakta uygulayabileceğim bir spor olan Muay thai ve Kick box denemeleri yaptım.Kickboxun tekmeleri,Muay thainin yumruk,dirsek pozisyonları ve karatenin dengesiyle birleşince sakin ama etkili bir dövüş şekli oluşturdum.Sokakta işe yaradı fakat bulunduğum yerde kick box kursu kapanınca teknikleri evde çalışmaya başladım.Zaten muay thai tekniklerini bilmiyordum internetten izleyerek pozisyonlarını tekrar ediyordum.Karateye devam ediyorum fakat çok ağır teknikler olmadığı için beni yavaşlatmaya başladı.Bende evde çalışarak kendimi geliştirmeye karar verdim 1_sizce evde nasıl çalışmalıyım?
2_Sokak dövüşünde beni neler geliştirir?
3_Daha güçlü yumruk atmak için ne yapmalıyım?
Bilgisi olan arkadaşlar biraz yardımcı olsunlar.Başka sorusu olan arkadaşlar da burada yazsın ben de bilgilenmek isterim.Yani sorularınızı bu konuda yazarsanız sevinirim bende bilgilerimi payaşmaya çalışacağım.
- - - Eklendi - - -
2_Sokak dövüşünde beni neler geliştirir?
3_Daha güçlü yumruk atmak için ne yapmalıyım?
Bilgisi olan arkadaşlar biraz yardımcı olsunlar.Başka sorusu olan arkadaşlar da burada yazsın ben de bilgilenmek isterim.Yani sorularınızı bu konuda yazarsanız sevinirim bende bilgilerimi payaşmaya çalışacağım.
- - - Eklendi - - -

.gif)