şok şok şok Uslu Ve Ozaydınlıda Bırakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
şok şok şok Uslu Ve Ozaydınlıda Bırakıyor
Fenerbahçe'de, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın görevini bıraktığını açıklamasının ardından, gözler mevcut yönetimin alacağı karara çevrilirken, yönetim kurulunda başkan vekilliği yapan Nihat Özdemir'in başkanlık görevini kabul ettiği bildirildi.

Fenerbahçe yönetiminin olağanüstü kongre kararı alacağı ve bunu 22 Mayıs Pazartesi günkü toplantıdan sonra açıklayacağı ifade delirken, kulübün televizyonu FBTV'de verilen haberde, Özdemir'in başkanlık teklifini kabul ettiği ifade edildi.

Nihat Özdemir'in, yeni bir yönetim kurulu listesi hazırlayacağı, 1 ay içinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında da bu listeyle başkan adayı olacağı belirtildi. Pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısında, tüzük gereği, başkanvekili Nihat Özdemir kongreye kadar olan süreçte başkanlık görevine getirilecek.

Toplantıda, teknik direktör Christoph Daum ile ilgili kararın da açıklanması beklenirken, Aziz Yıldırım'a yakınlıkları ile bilinen Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı'nın da görevi bırakacakları ve yerlerine yönetime Ali Koç ve Ferit Şahenk gibi işadamlarının alınacağı öğrenildi.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
nihat özdemirin başkanlığı fb camiasında ne kadar kabul görür bekleyip göreceğiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt