şok şok şok sonny türkiyeden gidiyor!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imrahor1907

imrahor1907

Üye
    Konu Sahibi
şok şok şok sonny türkiyeden gidiyor!!!!
SONNY'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMADA TÜRKİYEDEKİ TELEFON PAZARINDA HİSSELERİNİN %5'İN ALTINA İNDİĞİNDEN ARTIK TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ TAPMIYACAKLARINI AÇIKLADI.NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM YAAA.SİZCE NASIL OLUR LÜTFEN YORUM YAPALIM... :bann::bann::bann:
 


imrahor1907

imrahor1907

Üye
    Konu Sahibi
Ana sayfafaki sony hakkındaki haberi günler öncesinde duyurmama rağmen bir kişi bile yorum yapmamış herkese teşekkürler nediyimki emeğe saygıda kalmamış beee... :(
 

ercantic

Üye
yalan habere ne hacet
 

memqqq

Üye
bittik dayı ne yapcaz ya olur mu öyle sey ya
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
onlarda fiyatlarda biraz indirip yapsınlar güle güle yolları açık olsun
 
maliakg

maliakg

Üye
bn bu haberi biliodm öncden grdüm sony kalsa bile nokiaya rakip olamaz
 
mrtzn

mrtzn

Üye
şahsen sony den çok memnunum bence gitmesin ve fiyatlar nokia dan daha ucuz ve aynı kalitede
 

cool_eagle

Üye
Dünya çapında kaynak ve operasyonlarını gözden geçiren Sony Ericsson, Türkiye çalışmaları için yeni stratejiler belirledi. İşte firmanın Türkiye planları.

Sony Ericsson, Türkiye pazarından çekildiği dedikodularına bir basın duyurusu ile yanıt verdi. Küresel anlamda şirket kaynak ve operasyonlarını gözden geçiren firma, Türkiye çalışmalarının yeniden yapılandırılmasına karar verdiğini açıkladı. 1 Ekim'de yürürlüğe girecek olan kararla birlikte, şu ana kadar Türkiye, İsrail ve Azerbaycan pazarlarını yöneten İstanbul ofisi, bundan böyle Yunanistan, Balkanlar, Kıbrıs ve İsrail'in de bulunduğu Merkez Ofis'e rapor verecek.

Zirvede Kadro Değişikliği

Türkiye, Azerbaycan ve İsrail pazarlarının çok farklı büyüklük ve gelişim gösterdiğine dikkat çeken Sony Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Roger Bolander, bu pazarları ayırmanın başarılı sonuç vereceğine inandıklarını ifade ediyor. Yeni yapılanmada Orta Avrupa Ülkeleri'nin başına geçecek olan Bolander'ın yerini, Ocak 2008'den bu yana Satış Direktörü olan Soner Cesur alacak.

Sony ve Sony Ericsson El Ele

Satış ve pazarlamayı ön planda tutan müşteri odaklı bir organizasyon olarak yeniden yapılandırılan Sony Ericsson, bu stratejinin bir parçası olarak yine İstanbul merkezli Sony Eurasia ile birlikte çalışacak. Tüm bu adımların sonucu olarak Türkiye ofisinde 15 pozisyonu kapatmak zorunda kalan Sony Ericsson, bu durumun ülkede büyümenin sağlanması ve bir sonraki seviyeye gelebilmesi için gerekli olduğuna inanıyor.

bence gitmiyo :)
 
mrtzn

mrtzn

Üye
oleyyy cool_eagle bu çok iyi bi haber :ehe
 

BKAYA25

Üye
Valla kötü haber bu millet iyi cihazdan anlamıyo örneğin eskiden tofaş marka araçları iyi zannederlerdi şimdi anladılar ama iş işten geçti (yıllarca araba diye kullanıp zulmettiler kendilerine) cep tel.olayıda böyle sony ericsson gibi kaliteli başka cihaz yok ben 8 tane kullandım bir kez arıza görmedim ve çok memnunum sony giderse üzülürüm açıkçası..!
 
cemre007

cemre007

Üye
asılsız çıktı zaten bu haber...
 

Jupiter97

Üye
ya bırakın defolsun gitsinler bakın çin malı çakmalara bir sürü özellik, ha demekki yapıla biliyomuş çakma makma çinliler yapıyosa koskoca firmalar bunları çok rahat yapabilirlermiş demekki ama her seferinde sadece 1 kaç ek özellik ekleyerek fiyatları 2 3 kat arttırıp yeni modeller çıkarmaları aslında yeni sömürü metotları :nono:
 

WopHeR

Üye
yuh size buna inanan zekalar cıkmış ya sony türkiyeden nereye gidio iimisiniz ya gitmio haberi werenlere nasıda oleyyyy yazan arkadaşlar war saten inandıysanız safsınız
 

rec ep

Üye
sony ericsson türkiyeden çekilemez büyük bir miktar kişi sony ericsson kullanıyo.
 

abraham

Üye
nasıl olur sakın yapmasınlar bu güne kadar aldıgım en iyi telefon sony çıktı ve bundan sonra hep sony kullanacagım başka telefonlara ne hacet
 
POWER

POWER

Üye
gitmiyor sadece revizyona gidiyor :)
 
psikolaz

psikolaz

Üye
hayırlısı :D
 

legendaryyoung

Üye
Hadi saldıralım
 

zafeer

Üye
olmaz ki ole şey
 
vayvay21

vayvay21

Üye
hayat yedek oyuncularla doludur gidenin yeri mutlak doldurulur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt