ogr3
Üye
şok şok şok !!!! K750 yi w800 yapma
arkadaşlar bu yöntem sadece cid36 color red olanlar içindir bilginize ...............
K750 DEN BIKTIYSANIZ W800 YAPMAK İSTİYORSANIZ BUYRUN BEN YAPTIM SORUN YOK !!
K750 DEN W800 E DÖNÜNCE KULAKLIKTAN MÜZİK DİNLEDİĞİNİZ ZAMAN ACAYİP FARK OLUYO
BİDE EĞER W800 YAPARSANIZ TELEFONDA İNGİLİZCE DİL WAR ONUDA
not: eğer yazdığım gibi yaparsanız sorun yok ama yanlış yaparsanız mesuliyet KABUL EDİLMEZ ..
Xs Programını Acıyoruz Ve ust kutuda usb seçili iken start'a Basıyoruz ve Batarya'sını Cıkarıp Taktıgımız Telefonu C'ye Basılı Tutarak XSye okutuyoruz
alta solda cid49 yazan yerın sizde cid 36 oldugunu gordukten snra artık ısleme hazırsınız Demektir Altta Configuratıon Bolumunden Flas'ı Secıyoruz..
Resimde Gördünüz gibi Flash Main Kısmını Tıkladıktan snra Sıze Verdıgım Main Dosyasını Secıceksınız. ve flasha Tıklayacaksınız
Bu resimde İşaretlenmiş Olan Disconnected!,,unplug the phone yazısını Gordukten snra telefonumuzu cıkaracaz.ve bataryayı cıkarıp Takıcaz.daha sonra start'a basarak gene C'ye basılı Tutarak Xs'ye Okutacaz. Daha Sonra...
bu seder flash file sistem sekmesıne tıklayarak sıze verdıgım fs dosyasını flasha basarak yukluyorsunuz..
İşte Bunlar Secili iken Flasa Tıklıyoruz ve unplug the phone yazısı geldıkten snra Telefonumuzu Sokup Batarya'yı cıkarıp Takıyoruz Ve kemerlerımızı Baglıyoruz Cunku Artık Bu işlemlerin Tamamını Eksıksız Yaptıysanız W800i'nize Kavustunuz Demektir ..
ilk önce dosyaları indirin :
ilk bu dosyayı koyacaz
2.ci dosyada bu :
ve en önemlisi ++xs
HERKEZE BAŞARILAR DEDİĞİM GİBİ BEN YAPTIM OLDU RESİMLERİ VE YAZILANLARI İYİ ANLAYIN
BU SADECE CİD36 COLOR RED OLANLAR İÇİNDİR ....................................Saygılar
K750 DEN BIKTIYSANIZ W800 YAPMAK İSTİYORSANIZ BUYRUN BEN YAPTIM SORUN YOK !!
K750 DEN W800 E DÖNÜNCE KULAKLIKTAN MÜZİK DİNLEDİĞİNİZ ZAMAN ACAYİP FARK OLUYO
BİDE EĞER W800 YAPARSANIZ TELEFONDA İNGİLİZCE DİL WAR ONUDA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden güncelleme yapabilirsiniznot: eğer yazdığım gibi yaparsanız sorun yok ama yanlış yaparsanız mesuliyet KABUL EDİLMEZ ..
Xs Programını Acıyoruz Ve ust kutuda usb seçili iken start'a Basıyoruz ve Batarya'sını Cıkarıp Taktıgımız Telefonu C'ye Basılı Tutarak XSye okutuyoruz
alta solda cid49 yazan yerın sizde cid 36 oldugunu gordukten snra artık ısleme hazırsınız Demektir Altta Configuratıon Bolumunden Flas'ı Secıyoruz..
Resimde Gördünüz gibi Flash Main Kısmını Tıkladıktan snra Sıze Verdıgım Main Dosyasını Secıceksınız. ve flasha Tıklayacaksınız
Bu resimde İşaretlenmiş Olan Disconnected!,,unplug the phone yazısını Gordukten snra telefonumuzu cıkaracaz.ve bataryayı cıkarıp Takıcaz.daha sonra start'a basarak gene C'ye basılı Tutarak Xs'ye Okutacaz. Daha Sonra...
bu seder flash file sistem sekmesıne tıklayarak sıze verdıgım fs dosyasını flasha basarak yukluyorsunuz..
İşte Bunlar Secili iken Flasa Tıklıyoruz ve unplug the phone yazısı geldıkten snra Telefonumuzu Sokup Batarya'yı cıkarıp Takıyoruz Ve kemerlerımızı Baglıyoruz Cunku Artık Bu işlemlerin Tamamını Eksıksız Yaptıysanız W800i'nize Kavustunuz Demektir ..
ilk önce dosyaları indirin :
ilk bu dosyayı koyacaz
2.ci dosyada bu :
ve en önemlisi ++xs
bu programla güvenlik kodunu bile kırarsınız HERKEZE BAŞARILAR DEDİĞİM GİBİ BEN YAPTIM OLDU RESİMLERİ VE YAZILANLARI İYİ ANLAYIN
BU SADECE CİD36 COLOR RED OLANLAR İÇİNDİR ....................................Saygılar