şok şok şok !!!! K750 yi w800 yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogr3

ogr3

Üye
    Konu Sahibi
şok şok şok !!!! K750 yi w800 yapma
arkadaşlar bu yöntem sadece cid36 color red olanlar içindir bilginize ...............

K750 DEN BIKTIYSANIZ W800 YAPMAK İSTİYORSANIZ BUYRUN BEN YAPTIM SORUN YOK !!

K750 DEN W800 E DÖNÜNCE KULAKLIKTAN MÜZİK DİNLEDİĞİNİZ ZAMAN ACAYİP FARK OLUYO :)

BİDE EĞER W800 YAPARSANIZ TELEFONDA İNGİLİZCE DİL WAR ONUDA sitesinden güncelleme yapabilirsiniz

not: eğer yazdığım gibi yaparsanız sorun yok ama yanlış yaparsanız mesuliyet KABUL EDİLMEZ ..

Xs Programını Acıyoruz Ve ust kutuda usb seçili iken start'a Basıyoruz ve Batarya'sını Cıkarıp Taktıgımız Telefonu C'ye Basılı Tutarak XSye okutuyoruz

alta solda cid49 yazan yerın sizde cid 36 oldugunu gordukten snra artık ısleme hazırsınız Demektir Altta Configuratıon Bolumunden Flas'ı Secıyoruz..

Resimde Gördünüz gibi Flash Main Kısmını Tıkladıktan snra Sıze Verdıgım Main Dosyasını Secıceksınız. ve flasha Tıklayacaksınız

Bu resimde İşaretlenmiş Olan Disconnected!,,unplug the phone yazısını Gordukten snra telefonumuzu cıkaracaz.ve bataryayı cıkarıp Takıcaz.daha sonra start'a basarak gene C'ye basılı Tutarak Xs'ye Okutacaz. Daha Sonra...

bu seder flash file sistem sekmesıne tıklayarak sıze verdıgım fs dosyasını flasha basarak yukluyorsunuz..

İşte Bunlar Secili iken Flasa Tıklıyoruz ve unplug the phone yazısı geldıkten snra Telefonumuzu Sokup Batarya'yı cıkarıp Takıyoruz Ve kemerlerımızı Baglıyoruz Cunku Artık Bu işlemlerin Tamamını Eksıksız Yaptıysanız W800i'nize Kavustunuz Demektir ..

ilk önce dosyaları indirin :
ilk bu dosyayı koyacaz

2.ci dosyada bu :

ve en önemlisi ++xs bu programla güvenlik kodunu bile kırarsınız

HERKEZE BAŞARILAR DEDİĞİM GİBİ BEN YAPTIM OLDU RESİMLERİ VE YAZILANLARI İYİ ANLAYIN

BU SADECE CİD36 COLOR RED OLANLAR İÇİNDİR ....................................Saygılar

• Beğen
Tepkiler: SON KRAL65

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
tşklerrrr

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
setool dan olur mu bu iş kardeşim?
xs++ yok bende de!
ewde internet yoq.telefonu pc ye bağlayıp giriom ben ama oda biraz yawaş.
ugraşamıyorum onu indircem die bide.
mümkünatı war ise!

ogr3

ogr3

Üye
    Konu Sahibi
walla bu benim bildiğim kdarıyla ++xs programına göre ama setool da işe yararmı bilmiyorum

Mcoban

Üye
Ya bunu yükleyebilmek için pc suitin yüklü olmasımı gerekiyo_?

--------------- Ekleme ---------------

XS++ inidiremiyorum resimlianlatabilirmisiniz mümkünse_? yada başka bi link varsa çok makbule geçer..

ogr3

ogr3

Üye
    Konu Sahibi
Pc suite değil sadece usbdriver yüklü yetiyor

WOOLF

Üye
k750i yi w800 çeviren arkadaş varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...