Haber Şok Şok Şok Apple Online Store Türkiyede Açildi

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
abicim sen ilk önce bi büyü sonra sonra alırsın hadi canım benim
yaş önemli değilki mesela biri vardır 50 yaşında 16 yaşından küçük çocuktan daha az birşeyler biliyordur okey .:D.

zx6r

zx6r

Üye
belli aklın başta olduğu. sonra karneler zayıf gelir okuldan nefret edersiniz..

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Hayırlı ollsun

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Su Türkiye deki cihazların fiyatini gördükçe gulesim geliyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Samsung'un plastiğini gördükçe midem bulanıyor... :D

• Beğen
Tepkiler: zx6r
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un plastiğini gördükçe midem bulanıyor... :D
.:D. ben demedimmi ama benimde midem bulanıyor ama android tabanlı işletim sistemine sahip akıllı cihazların çoğu samsungda bununda neden reklamı iyi yapması young telefonu mesela

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
.:D. ben demedimmi ama benimde midem bulanıyor ama android tabanlı işletim sistemine sahip akıllı cihazların çoğu samsungda bununda neden reklamı iyi yapması young telefonu mesela
Sözüm apple'a değildi aslında Samsung'un telefonlarini plastik yapmasi pekte umurumda değil :)

Invoke

Invoke

Üye

Sen dedin diye dedim zaten... :D

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
ben ne samsung cu ne applecı hatta apple cihazlarının hiçbirini sevmiyorum ipad air dışında heleki iphone 5s
bana göre hiçbir artı yanı yok 5 e göre .:D. Kral Windows Phone 8 .:D.
Sözüm apple'a değildi aslında Samsung'un telefonlarini plastik yapmasi pekte umurumda değil :)

Invoke

Invoke

Üye
Ama yine de beğendiğim söylenemez, dandikler...

Invoke

Invoke

Üye
ben ne samsung cu ne applecı hatta apple cihazlarının hiçbirini sevmiyorum ipad air dışında heleki iphone 5s
bana göre hiçbir artı yanı yok 5 e göre .:D. Kral Windows Phone 8 .:D.

Hani geçen gün öyle demiyordun android alacaktın? Daralmıştın? :D

Invoke

Invoke

Üye
yok ya ne darılması windows phone 8 den darılınırmı .:D.

Açık sistem isteğin? :D

*Ek: Aga bu konuda kilitlenir ya, kendimi rapor edesim geldi ama benden önce zaten bozmuş 2.sayfada yok tipe bak sorduğu soruya bak, sonra kötü yorum yazmış oluyoz, elleriyle açılan çukurlar, sen büyü de öyle gel muhabbeti =P ... Neyse ben kaçayım... :D

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Açık sistem isteğin? :D

*Ek: Aga bu konuda kilitlenir ya, kendimi rapor edesim geldi ama benden önce zaten bozmuş 2.sayfada yok tipe bak sorduğu soruya bak, sonra kötü yorum yazmış oluyoz, elleriyle açılan çukurlar, sen büyü de öyle gel muhabbeti =P ... Neyse ben kaçayım... :D
bencede kaç uyu .:D.

Üst Alt