sekajmer
Üye
akıl yaşta değil baştadır siz merak etmeyinabicim sen ilk önce bi büyü sonra sonra alırsın hadi canım benim

akıl yaşta değil baştadır siz merak etmeyinabicim sen ilk önce bi büyü sonra sonra alırsın hadi canım benim

yaş önemli değilki mesela biri vardır 50 yaşında 16 yaşından küçük çocuktan daha az birşeyler biliyordur okey .abicim sen ilk önce bi büyü sonra sonra alırsın hadi canım benim
.
.Su Türkiye deki cihazların fiyatini gördükçe gulesim geliyor![]()
.Samsung'un plastiğini gördükçe midem bulanıyor...![]()
. ben demedimmi ama benimde midem bulanıyor ama android tabanlı işletim sistemine sahip akıllı cihazların çoğu samsungda bununda neden reklamı iyi yapması young telefonu meselaSözüm apple'a değildi aslında Samsung'un telefonlarini plastik yapmasi pekte umurumda değil.. ben demedimmi ama benimde midem bulanıyor ama android tabanlı işletim sistemine sahip akıllı cihazların çoğu samsungda bununda neden reklamı iyi yapması young telefonu mesela

.. ben demedimmi ama benimde midem bulanıyor ama android tabanlı işletim sistemine sahip akıllı cihazların çoğu samsungda bununda neden reklamı iyi yapması young telefonu mesela

. Kral Windows Phone 8 .
.Sözüm apple'a değildi aslında Samsung'un telefonlarini plastik yapmasi pekte umurumda değil![]()
.Sen dedin diye dedim zaten...![]()
ben ne samsung cu ne applecı hatta apple cihazlarının hiçbirini sevmiyorum ipad air dışında heleki iphone 5s
bana göre hiçbir artı yanı yok 5 e göre .. Kral Windows Phone 8 .
.

yok ya ne darılması windows phone 8 den darılınırmı .Hani geçen gün öyle demiyordun android alacaktın? Daralmıştın?![]()
.yok ya ne darılması windows phone 8 den darılınırmı ..

bencede kaç uyu .Açık sistem isteğin?
*Ek: Aga bu konuda kilitlenir ya, kendimi rapor edesim geldi ama benden önce zaten bozmuş 2.sayfada yok tipe bak sorduğu soruya bak, sonra kötü yorum yazmış oluyoz, elleriyle açılan çukurlar, sen büyü de öyle gel muhabbeti =P ... Neyse ben kaçayım...![]()
.