şok şok şok android oyunlarını pc de çalıştırma

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
şok şok şok android oyunlarını pc de çalıştırma
RESİMLİ ANLATIM EKLENCEK

İLK OLARAK İNDİRİLCEKLER

java jdk

64bit

İLK OLARAK

JAVA JDK YI KURUN

SONRA İNDİRDİMİZ SDK YI KURUN SONRA TÜM KUTULARI İŞARETLEYİN VE HEPSİNİ YÜKLESİN.

YÜKLEDİKTEN SONRA BAŞLAT>TÜM PROGRAMLAR>ANDROİD SDK TOOLS > AVD MANAGER I AÇIN VE new... diyip KENDİNİZE BİR SANAL CEP TELEFONU YARATIN istediniz adı girin istediniz android sürümünü seçin

sonra ok diyin yarrattınız telefonu seçin ve start diyin .bekleyin android açılıyor sonra

inirdiniz adb dosyasını çıkartın içindekileri kopyala-yapıştır ile C:\Program Files\Android\android-sdk\tools içine atın (istenilen oyunuda buraya atın)

sonra klavyedeki windows dügmesi+r basın gelen ekrana cmd yazın

açılan ekrana cd C:\Program Files\Android\android-sdk\tools yazıp enter a basın sonra alt satıra otomatik gelen yere adb install Programınızın adı nı yazın enterlayın bekleyin yüklendi diyecek sanal cihazımızan menusunden yükledimiz oyunu seçip oynayın iyi eglenceler

• Beğen
Tepkiler: T3KKRAL, r_kerim, tubuesse ve 2 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
asphalt 6 kasmadan çalışıyomu :kop::tşk:

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler

bertinos

bertinos

Üye
helal olsun sana kardeşim

SHS

SHS

Üye
deniyen yazsın buraya, emeğine sağlık kardeş

bugber

Üye
Çok kasıyor :S

err00r

Üye
kasar arkadaşlar, zaten dokunmatik olduğu için stabil olarak oynayamazsınız. Paylaşım için teşekürler

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
çok sade anlatım teşekkürler ama bu ekranı nasıl yatay yapıcaz boynum ağırdı yan bakmaktan oyun açılınca :)

• Beğen
Tepkiler: adam john
anılbaran

anılbaran

Üye
sistemin iyi olması :hmmm nası ya telefonda kasmayan oyun pc de hiç kasmaz. 8 gb ram mi lazım illa 3ghz işlemcimi :aha:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
:tşk:

anılbaran

anılbaran

Üye
kasmaması için ne olucak ki :hmmm yatayda olmuyomuş zaten . Nova 2 çalışırmı ki :D bu sorunlar düzelmeden iyi olmazk i bu iş :D

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
kasmaması için ne olucak ki :hmmm yatayda olmuyomuş zaten . Nova 2 çalışırmı ki :D bu sorunlar düzelmeden iyi olmazk i bu iş :D

Telefona devam zaten bu uygulama deneme için genelde ama oyunda açıyor gta 3 filan bekleme :)

err00r

Üye
hocam o sistemde bilgisayarım yok denemedim ama stabil olarak android oyunun bilgisayarda oynamayı beklemeyin ekranınınız dokunmatik değilse. fakat asus2un küçük bilgisayarlarıo vardı eee pc miydi tam hatırlayamıyorum 7" onlara direk android yükleniyor ve dokunmatik ekran panelleri satılıyor yani o ekranı dokunmatik yapabiliyorsunuz. Bu arada android stabil olması için direk yüklenmesi lazım videodaki gibi emülatöre nazaran kat kat daha başarılı.
Ebay'de 10.2 inç dokunmatik ekran kargo dahil 62 dolar

7 inç ise kargo dahil 30 dolar

bu videoda ise asus için ekran takılımı gösteriyor yani kendiniz takabilirsiniz. 7 inç için bu arada mesajı çok düzeneleme yaptım modlardan özür dilerim.
[video=youtube;qYW9Rul1vCg]http://www.youtube.com/watch?v=qYW9Rul1vCg[/video]

[video=youtube;k-qxINnpy-4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k-qxINnpy-4[/video]

----------Eklendi @ 13:51:04 ---------- Yazıldı @ 13:46:35 ----------

Telefona devam zaten bu uygulama deneme için genelde ama oyunda açıyor gta 3 filan bekleme :)
hocam bilgisayarın ekran ayarlarından yatay yapmayı deneyin

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Asusun işetim sistemi nedir windows mu yok androidmi ?

ayhanhami

Üye
hocam hepsi tamam da en son windows -r yaptığımda C:program files yolunu yazıyorum ondan önce c:users:lg var. lg de benim kullanıcı dosyası. içinde bi android var zaten. senin dediğini yazıyorum hata veriyor ya. ne yapmalıyım

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
hocam hepsi tamam da en son windows -r yaptığımda C:program files yolunu yazıyorum ondan önce c:users:lg var. lg de benim kullanıcı dosyası. içinde bi android var zaten. senin dediğini yazıyorum hata veriyor ya. ne yapmalıyım

Tam yolu kopyala öyle dene

turkmen619

Üye
talking uygulamalar için iyi olmuss

Üst Alt