helal olsun gardaşım sanabe o lafın mükemmeldi işte türkler türkler ve gene türkler
--------------- Ekleme ---------------
hacım ama bu vodafone messenger çalışıyorumu ben girdim o vodafone yazısı geliyor şo resmdeki ondan sonra bağlantı başarısız diyor ne ayak o bağlantı???
abicim olmuyor ama sen birde 128*160 olarak 2630 için düzenleyebilirmisin?
Vereceğim linki telefonunun web browserine yaz. 128x160 olarak indirsin. Ben jar dosyalarında büyütme yapabiliyorum ama küçültemiyorum. Vodafone live ayarlarını yapıp dediğimi yaparsan belki 1 kontorun gider ama messenger indirirsin...
Ahamda link...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama desteklenmesi içinde LIVE yazıp 7048 e mesaj göndermen lazım erişim noktasında vodafone live kayıtlı olması gerekli
ben başarıyla yükledim fakat neredeyse saniyede 1 '' vodafon mesenger dosya alıp göndermeye izin versin mi ''' seklinde bir soru çıkıyor kaç defa evet desemde tekrar ekrana geliyor nasıl durdurabilirz ayrıca o ekrana even denmiyince gecici olarak veri tarans feri duduryor?
yüklelemen arkadaşlara bir açıklama : bende yasadım bunu dosya uzantıları büyük harfle yazıltıysa küçültün yüklemede hata veriyor bende oldu. örenegin .... aaa.JAD YERİNE ....aaa.jad olmalı
her saniye bağlansınmı bağlansınmı diye soruyor bağlanıyor fakat yine her saniye bağlansınmı diye soruyor ewet kontür gitmedi ama ömrümden ömür gitti iki harf yazıyorum bağlansınmı ewt
denedim küçük olmuyo otomatik büyüyor