Şok şok şok!! 100MB internet hediye acele edin sadece 120.000 kişi ile sınırlı

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şok şok şok!! 100MB internet hediye acele edin sadece 120.000 kişi ile sınırlı
Evet yanlış duymadınız 100MB internet hediye 1 ay süreyle. Acele edin maxicep liler acele 120.000 kişi sınırı var sadece bu gün katılım yapılıyor. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıkla
bunu link olarak vermemin sebebi sadece maxicepliler faydalansın diyedir. Teşekkürü unutmayın.

Işleminiz gerçekleştirilemiyor. Diye bir mesaj aldıysanız tekrar deneyin mutlaka olacaktır. %100 gerçek bir kampanya.
Bedava kontör gelenler için bir bilgim yok. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Internet kullanımınızın yüklendiğini veya
Kalan Internet kullanımınızı Telefonunuzun ekranına *456*3# arama tuşuna basarak öğrenebilirsiniz.

Önemli not: gelen mesajda talebiniz alınmıştır diyorsa kampanyaya katıldınız demektir hayırlı internet kullanımları.

KATILIM SÜRESİ,
TURKCELL TARAFINDAN 21 EYLUL 2008 SAAT GECE 00.00 DA BİTMİŞTİR.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
gözüm sağolasın ya talebiniz alındı dio inşallah olur. diğer arkadaşlar acele etsin.

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler Recep hemen kayıt olduk. Daha devam sanırım ..

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
işleminiz gerçeklestirilememektedir diyor.... :(:(

dadas22

dadas22

Üye
işlem gerçekleştiğinde mesajla haber alacağım.. :D

sağolasın.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadşlar şaka gibi bir olay oldu... Dediğiniz gibi KAMPANYA yazıp 2760 a yolladım ve 100 mb internet değil tüm türkcelliler ile 1 ay boyunca konuşurken kullanabileceğim 500 kontör yüklendi... Ayrıca yeni kontör yüklediğim için kampüsten de 2 saat geldi... Bu ay yine 500 kontör + 2 Saat im var anlıyacağınız...

lovestar

lovestar

Üye
talebiniz alınmıstır dedi.bekleyelim baklım.sagol dostum:oke:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar bana 100 mb da geldi... Teşekkürler Türkcell (500 kntr + 100 mb + 2 saat + gnde 1 msjdan sonrası bedava için)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
talebiniz alınmıştır diye mesaj geldi bekliyorum bu arada bilgi için çok teşekkürler

geldi 100 mb internet msn ye bile baglanıom bedavaa

bannedd

Üye
Hediye aylık cepten internet kllanımınız hattınıza tanımlanmıştır diyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Vay sagolasın talebimiz alındı inşallah geç kalmamışımdır :bilmem::bilmem::bilmem::horse:

dadas22

dadas22

Üye
şu anda aktif durumda bende.. :)

safakk

safakk

Üye
:agla:agla aveaya olmuyo dimi :agla:agla

cool_eagle

Üye
teşekkürler talebimiz alınmış :)

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
talebiniz alınmıştır dedi
Gerçekleştiğinde SMS ile bilgilendirileceksiniz diyor :) teşekkürler dostum :)

bannedd

Üye
Hocam benim talebim tamamda paket veri yok diyor. Wap yazıp 2222 ye yolluyorum kaydediyorum yine olmuyor :(

no_body

no_body

Üye
Ben bu internet ile pc den tele baglanip, bu kampanyayi pc ile cep telefonu hatti uzerinden internet erisimi icin de kullanabilir miyim acaba?..

cool_eagle

Üye
Ben bu internet ile pc den tele baglanip, bu kampanyayi pc ile cep telefonu hatti uzerinden internet erisimi icin de kullanabilir miyim acaba?..

evet kullanabilirsin ama hemen biter pc çok yiyo;)

--------------- Ekleme ---------------

Hocam benim talebim tamamda paket veri yok diyor. Wap yazıp 2222 ye yolluyorum kaydediyorum yine olmuyor :(

hattın internete kapalıdır veya 3 ay kontör yüklemediysen böle olur

a1i

Üye
turkcell mobil tv bedava ben izliyom 6600 6630 n70 içindir.

bannedd

Üye
Hocam knt yeni yukledim hattım nasıl kapalıdır nasıl açtırabilirim.

Üst Alt