Şok Şok Sertifika Sorunu Tarih Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

miroctas

Üye
kurdum resimlerdekileri izleyerek yaptim ama "guvenilmeyen saglayicidan alinan korumali uygulama yuklenemiyor." diyor.Nolcak?

Symbianist

Symbianist

Üye
Aynı hatayı da vermeye devam edecektir. O tıpkı diğer programlar gibi sertifikaliyor uygulamaları ancak sis düzenleme konusunda son derece başarılı.

waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
Symbianist

Symbianist

Üye
Veysel kardeş bu konuya şöyle bir açıklama getirirsek daha da anlatıci olur. Bu yöntemle her programın kurulabilmesi için öncelikle sisteme erişim açık olmalı. Adi üstünde selfsign sertifikası. ŞÖYLE ki bu sertifika her programa kendine has bir sertifika oluşturuyor. Tabi bunun oluşabilmesi için de sisteme erişim gerekiyor. Biraz karışık oldu ama anlatabildim mi acaba

----------Eklendi @ 17:23:07 ---------- Yazıldı @ 17:19:30 ----------

Hatta vatandaş derse ki ben tek tek uğraşmak yerine 30 programı birden sertifika yapacağım. O zaman sis editörü kurduğu yere göre data\certificates klasörüne girecek ve ordaki SelfSign_30years cer ve k.e.y dosyalarini alıp freesigner ile sertifikalayacak. Alayıni da autoinstaller ile kuracak.

waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
benim dosyalara erişim açık siseditorle sertifikalamadan sana dediğim gigi device targettan fp2 ye ayarladım gene kuruluyordu anlamadım ben bu işten
yaw arkadaş bu anna belle cart curt çıktı hack olayları dahada karıştı en iysi androide devam etmekmiş şimdi anladım rootlanmasıda kolay programlar bedava işkence yooooook

Symbianist

Symbianist

Üye
evet maalesef öyle . ben hiç android kullanmadım ama symbianla geldim symbianla gidiyorum. gelenkçi yapımın android veya başka bir işletime geçmeme müsade etmemesinin yanında sana da hak vermiyor değilim. seviyorum symbianı yav elimde değil :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt