• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

ŞOK!Polat Alemdar orjinal luna zil sesi

Sponsorlu Bağlantılar

erol_008

Üye
saol çok te$$ekurler...

makovad

Üye
emege saygı tşk

meko022

Üye
her kese merhabe ben endiremedim yardim edersinizmi

memo533

Üye
orjinal falan değil bu

omer.ozgul

Üye
eyvLLAH HOCAM TAM ARADIĞIM MELODİ

anilaltiok

anilaltiok

Üye
saolasın

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler

cassiodoro

Üye
sırf senin bu açtıgın konu için üye oldum arkadasım milleti ne kandırıyon hee neresi bunun orjinal neresi söylesene bir kere orjinal değil kimse kanmasın kimse kimseyide kandırmasın zaten saçmaladıgın belli bi kere ezbere konuştıgında belli bende var luna cep telefonu melodisi yokta senin orjinal dediğinde mi varr arkadaşlar kolpa sallama dedikodu artık ne varsa soylüyorum inanmayın ama üye olup ta hayal kırıklıgı yaşayan arkaşlar bu konuyu açan arkadaşa dilediği gibi ne isterse soyleyebilirler asılsız bi konudur dikkat

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
::):):):): vadili arkadslar

orhanmert152

Üye
emeğe saygı

Evrenil

Üye
Saol

vdogan

Üye
orjinal değil bu zil sesi

MIRTAZA1975

Üye
:(yama yuma ama bayagi emek sarfetmissin yinede ellerine saglik:@ yani anlayacagin kardes orjinal diyorsun ama degil. milletimi kandiriyorsun..:kop::kop:

heyvan

Üye
Kardes ya bu orijinal falan deyil

talihli

Üye
emeğine sağlık tşkr.

burtak

Üye
çoooooooooooook sql bilader

aquabil

Üye
evet arkadaşlar türkiyede bir ilk bu zil sesi diğerleri gibi ekleme falan değil orjinaldir.güle güle kullanın.

Teşekkurler.
Fakat İlk Basında hısırtılı ses var.

alpermuge

Üye
thanksss

ender_18

Üye
saolasın usta bunu arıyodum

bu-lut-20

bu-lut-20

Üye
teşekkürler