Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soğutucu
Sponsorlu Bağlantılar
sena5135
Üye
Konu Sahibi
Soğutucu
[/URL][/IMG]
soğutucu almak istiyorum. bu pcye uygun soğutucu önerilerinizi bekliyorum. ayrıca soğutucu harddiske işlemci ekran kartına etki edebilecekmi? ve son normalde 70derece ama soğutucu sayesinde 50 dereceye iniyor genede sistemi yormazmı
Van Hohenheim
Üye
microsoft marka soğutucular var. Iyi olduğunu düşünüyorum
Yaklaşık 2.5 hafta geçmiş ama; yazayım yine de
49derece yüksek değil.
Soğutucu alırken: laptopun altındaki ızgaralara gelmesine dikkat edin. Bir de plastik olan dandiklerden almayın derim, kendilerini zor soğutuyorlar. Zalman bu işte iyi diyorlar, ama fiyatları da uçmuş bu aralar 170-200 lira soğutucuya verilir mi, bilmiyorum ama ben vermek üzereyim.
Bir de çok ısınıp kapanıyor filansa, içinin tozundandır. Soğutucu alıp sorununuzu tamamen çözmeyi beklemeyin, sonra hayal kırıklığına uğrarsınız. Açıp temizleyin ya da birine temizletin, kendini biraz toparlar.
Ben yaklaşık 4yıldır temizlemiyordum kendini sürekli kapatır olmuştu, bir temizledim ses seviyesi bile arttı Her yer toz olmuş artık onlara toz da denemezdi gerçi, bildiğin topak topak kir yumağı örümcek filan var mı diye baktım da yokmuş 6-7ay da bir düzenli temizlemekte fayda var. **Garantisi varsa açarsanız gider heralde.
- - - Eklendi - - -
Soğutucu da sistemi fazla yormaz, ha yine de usb ile bağlamak istemiyorsan arkadaşın linkini verdiği model, adaptörle de çalışabiliyor direk prizden yani. Yalnız adaptörü yanında vermiyorlar, ayrı alman gerek, aldığın yerde de satılmıyor, nasıl iştir anlamadım!
Neyse son olarak, çok oyun oynayan bir vatandaş değilsen, bence o modellere yönelmek de biraz saçma yaklaşık 200lira yani az değil.
- - - Eklendi - - -
mal gibi 170-200 diyorum 211 olmuş vatanda. Dün 171 liraydı. dolardan dolayı mı acaba?
MaxipmaN
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim ben bunu kullanıyorum bende n5110 dell laptop var harddiski 8 derece soğutuyor ama işlemciye etkisi internettte gezerken çok iyi kasmalar takılmalar bağıran fanım artık sustu ama oyunlarda 4-5 derece verim alıyorum ama normal sol üstte kalıyor malum işlemci benimkinin alttaki delikleri seninkine benzer ortadaki biraz daha büyük bence fiyatına göre iyi kendini soğutamayan dandiklerden değil fiyatı uçmuş ben 45e almıştım vatandan
Invoke
Üye
Ya ben de alacaktım 170 vermeye razıydım 210 olmuş. Zalman2000 250lira olmuş. Satacakları bir pervane canımı sıktılar.
u_cosar
Üye
ben notebook sogutucu olarak bunu kullaniyorum bence buda guzel ve pratik