Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soğuk Hayat DEMO (v 0.0.9.1)
Sponsorlu Bağlantılar
PureFood
Üye
Deneyelim dostum teşekkürler.
'Patron
Üye
sağol emeğine sağlık..
devilspath
Üye
güzel olmuş dostum üçüncü denememde bitirebildim versiyonunu bekliyorum. Emeğine sağlık...
PureFood
Üye
Ya oyun bitmiyo
Vedatta kalıyom kardeş 150 tl lazım 130 lardaydı bi anda GEBERDİN çıktı hiç o kadar ilerlememiştim yazık oldu
bykaraer
Üye
oyunu bıtırdım ya tam surumunu ne zaman cıkaracan guzel olmus elıne saglık
tayfun808
Üye
Konu Sahibi
Bu oyun için şu günlerde bir destek kampanyası başladı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
webilgili
Üye
teşekkürler
bolamanle
Üye
oyun süper
cnrgndz
Üye
saol .oyun harbiden güzel olmuş acaba hangi programla yaptın ?
ClownOfMooN
Üye
oyun muhteşem olmuş emeğine sağlık tamsürümünü dört gözle bekliyorum
Kardeşim eline sağlık güzel oyun yapmışsın fakat! Biz oyunlara para veremediğimiz için bu siteden yasadışı olarak indiriyoruz, k.bakma ama senin bu kampanyan elinde patlar.
taner1252
Üye
çok güzeldi tam sürümünü bekliyorum inanılmaz birşey olay çeşitliliği falan... Kampanyana yardım etmek isterdim ama elimde değil. Ama maxicep olarak arkandayız(en azından ben).
SymbianHacker
Kapalı Hesap
emeğine sağlık kardeşim
.Geography.
Üye
Oyun güzel.Tam sürümü de isteriz.
Salihç.
Üye
t.şek
redeneme
Üye
Tayfun abi ben Flash 8 kullanarak bir oyun yapıyor fakat bunu mobil sürümede çıkaracağım. Yalnız bir endişem var normal kodlar telefon içinde aynı işlemi gösterir mi ?
sinanorta
Üye
teşekkürler deniyorum
msnhell
Üye
abi olay bu ya . süper OOLmuS . Bitir kardes oyunu . Tek kusuru demo olması. Valla bayıldım arkadasım. Emegıne ellerıne saglık. bravo diyorum ..
Tlgcmz
Üye
oyun güzel bitirdim ama birkaç resim koysaydın cok daha iyi olurdu.eline sağlık