Soğanların acılığını almak için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Soğanların acılığını almak için
Soğanların acılığını almak için doğradıktan sonra, üzerine tuz serpip
bekletin, sonra ovuşturarak soğanları öldürün. Yıkayarak tuzun
gitmesini sağlayın. Soğanları ince ince doğrayın ve birkaç saat limon
suyuna yatırın veya doğradıktan sonra soğanları birkaç saat
zeytinyağında bırakın. Sonra süzerek çıkann. Soğanların acısının
alınmış olduğunu göreceksiniz.
 


hikmet366

hikmet366

Üye
İlginç İlk defa Duydum Neden Acaba :tşk:
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi için teşekkürler Haydar, bende doğramadan evvel ortadan kesip suya tutarım. Bu şekilde bir nebzede olsa acılığı gidiyor.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim Gökçen abi
 
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
yaparım bir ara bilgi için :tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
431
Gulu Gulu
diyetler
Cevap
0
Görüntüleme
513
diyetler
Gulu Gulu
Cevap
1
Görüntüleme
437
Baydırman
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
Murat Alper


Üst Alt