Haydar
Emekli Yönetici
Soğanların acılığını almak için
Soğanların acılığını almak için doğradıktan sonra, üzerine tuz serpip
bekletin, sonra ovuşturarak soğanları öldürün. Yıkayarak tuzun
gitmesini sağlayın. Soğanları ince ince doğrayın ve birkaç saat limon
suyuna yatırın veya doğradıktan sonra soğanları birkaç saat
zeytinyağında bırakın. Sonra süzerek çıkann. Soğanların acısının
alınmış olduğunu göreceksiniz.
bekletin, sonra ovuşturarak soğanları öldürün. Yıkayarak tuzun
gitmesini sağlayın. Soğanları ince ince doğrayın ve birkaç saat limon
suyuna yatırın veya doğradıktan sonra soğanları birkaç saat
zeytinyağında bırakın. Sonra süzerek çıkann. Soğanların acısının
alınmış olduğunu göreceksiniz.