Soğanların acılığını almak için

  • 3 Nisan 2013
  • 770 Okunma
  • 4 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Soğanların acılığını almak için doğradıktan sonra, üzerine tuz serpip
    bekletin, sonra ovuşturarak soğanları öldürün. Yıkayarak tuzun
    gitmesini sağlayın. Soğanları ince ince doğrayın ve birkaç saat limon
    suyuna yatırın veya doğradıktan sonra soğanları birkaç saat
    zeytinyağında bırakın. Sonra süzerek çıkann. Soğanların acısının
    alınmış olduğunu göreceksiniz.
     


    Yazan: Haydar
  2. İlginç İlk defa Duydum Neden Acaba :tşk:
     
  3. Bilgi için teşekkürler Haydar, bende doğramadan evvel ortadan kesip suya tutarım. Bu şekilde bir nebzede olsa acılığı gidiyor.
     
  4. rica ederim Gökçen abi
     
  5. yaparım bir ara bilgi için :tşk:
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
13/11/2018 - 08:15