Haber Softbank Parmak Izi Tarayıcısı Içeren Yeni Arrows A Akıllı Telefonu Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Softbank Parmak Izi Tarayıcısı Içeren Yeni Arrows A Akıllı Telefonu Duyuruldu
Akıllı telefon pazarında bir çok farklı üretici ürünleri ile yer almakta. Bazı akıllı telefon modelleri perakende satıcılar üzerinden sunulurken, bazıları da cep telefonu operatörleri üzerinden müşterilere sunulmakta. Japonyakökenli cep telefonu operatörlerinden bir tanesi olan Softbank yeni bir akıllı telefon modelini duyurdu.



Softbank‘ın yeni akıllısını Fujitsu’nun A 301F modeli olarak karşımıza çıkarken, oldukça önemli bir özellikle geliyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 10 dakikada tüm günü çıkarabilecek kadar şarj olabiliyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon, ayrıca Qualcomm‘un güçlü dört çekirdekli Krait 400 işlemci içerenSnapdragon 800 yonga setinden güç alıyor.

Yeni üst seviye akıllı telefonun arka yüzünde 13MP kamera yer alırken,2.600mAh bataryaya sahip. 2GB sistem belleği yanı sıra 64GB dahili veri kapasitesi sunan yeni akıllı telefon Google‘ın Android 4.2 Jelly Beanmobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Ayrıca bu akıllı telefonun ilginç özelliklerinden bir tanesi de iPhone 5S gibi parmak izi tarayıcısının yer alması. Parmak izi sensörü, HTC One Max‘da olduğu gibi arka yüzde yer alıyor.

Softbank parmak izi tarayıcısı içeren yeni Arrows A akıllı telefonu duyuruldu
 


skylinegti

skylinegti

Üye
nerden çıktı bu firmalardaki parmak izi takıntısı anlamış değilim...
 
fk555897

fk555897

Üye
Mükemmel bir telefon.
 
0MG90

0MG90

Üye
Japonya kökenliyse saglamdır
 
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Parmak izi önemli değil ama sarj olayı harikaymış.
 
tapatalk

tapatalk

Üye
parmak izi saçma sapan bişey
 


Üst Alt