Soft - Hard format ve Flash sonrası Uygulama kurulum paketi oluşturmak - Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Soft - Hard format ve Flash sonrası Uygulama kurulum paketi oluşturmak - Resimli anlatım

Not: Kurulum paketini kurabilmek için sisteminizin hackli olması gerekir.

Gerekli araçlar
Siscontent uygulaması (PC için)
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/siscontents-v1-7-5-build-75-a-702401.html

Yapılacak işlemler

1- Masa üstüne iki yeni klasör oluşturun. Birinin adını Kurulum paketine atılacak uygulamalar yapın diğerinin adını Kurulum paketi yapın.

2- Kurulum paketine atılacak uygulamalar klasörüne paket oluşturmak için seçtiğiniz uygulamaları kopyalayın.

3- Siscontents i açın ve Kurulum paketine atılacak uygulamalar klasönden 1. uygulamayı siscontent içine atın

4- Attıktan sonra Dosyaları çıkart butonuna basın (Alt resimde işaretledim)

5- Dosyaları çıkart butonuna bastığınızda dosyaların çıkarıldığı klasör açılacaktır. Bütün klasör ve dosyaları kopyalayıp Kurulum paketi klasörünün içine atın. Dikkat edin Kurulum paketi klasörüne atılacak

6- Siscontents i tekrar kapatıp açın ve Kurulum paketine atılacak uygulamalar klasöründen 2. uygulamayı siscontent içine atın ve dosyaları çıkart butonuna basın ve dosyaların çıkartıldığı klasör açılacak tekrar bütün klasör ve dosyaları gene seçip Kurulum paketine atın. Şimdi klasörler birleştirilsin mi diye soru gelecek evet deyin.

7-Siscontents i tekrar kapatıp açın ve Kurulum paketine atılacak uygulamalar klasöründen 3. uygulamayı siscontent içine atın ve dosyaları çıkart butonuna basın ve dosyaların çıkartıldığı klasör açılacak tekrar bütün klasör ve dosyaları seçip gene kurulum paketine atın. Şimdi gene klasörler birleştirilsin mi diye soru gelecek evet deyin.

8- Bu aynı işlemleri tekrar tekrar yaprak bütün uygulamalarını parçalayıp dosya ve klasörlerini kurulum paketi klasörünün içine atın.

9- En sonun kurulum paketi klasörünü açıyoruz ve klasörler haricindeki tüm dosyaları (pkg ve txt) siliyoruz.

10- Şimdi siscontents i tekrar açıyoruz ve Dosya - Yeni paket - Klasörden oluştur

11 Paket ismi kurulum paketi olsun ve dosyaların konumunu masa üstünüzden Kurulum paketi klasörünü seçin. Sonraki butonuna basın ve Bitir butonuna basın.

12- Hedef cihazlar bölümünden ... noktalı butona basın ve açılan pencereden Ekle deyip Symbian^3 devices seçin tekrar Ekle deyip Symbian Belle devices seçin ve Tamam a basın.

13- Sağlayıcı ismi bölümünden ... noktalı botuna basın sağlayıcı ismini kendi adınızı veya nickinizi yazın Tamam a basın.

14- Dosya - Farklı kaydet deyip kurulum paketi ismini Kurulum paketim olarak yazıp kaydedin.

15- Masa üstünüzden kurulum paketinizi telefonunuza atıp kurabilirsiniz.

Dikkat:
Bunun kolaylık olmasının yanında bir kaç sorunuda var. Bu kurulum paketi ile kuracağınız uygulamaların telefonunuzda kurulu olmaması gerekir. Format ve flashtan sonra daha hiç uygulama kurmadığınız için çakışma olmayacaktır kurulacaktır. Yalnız bunu kurduktan sonra kurulum paketi içine koyduğunuz her hangi bir uygulamanın yeni sürümünü kuramayacaksınız. Çünkü Paket Uidleri farklı. Ve her hangi iki uygulama(Uidleri farklı iki sis) birbirinin dosyasını değiştiremez. Ya kurulum paketini kaldıracaksınız yada yeni uygulamayı eski kurulum paketine gömüp tekrar kuracaksınız. Gömme işlemi aynı mantıkla kurulum paketini sis content ile parçalayın yeni uygulamayıda siscontent ile parçalayın yeni uygulamanın klasör ve dosyalarını kurulum paketi içine atın ve siscontent ile kurulum paketi klasörünü tekrar toplayın.

(noss_bar) MaxiPDA

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve asigsasi

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Anlatım çok güzel olmuş.Formattan sonra sürekli program arama derdine son vermişsin :oke: Sadece bir kez uğraşıp hazırlamak yeterli.Eline,emeğine sağlık teşekkürler:alkis

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Teşekkürler levent kardeşim yine ustalığını gösterdin. İyi oldu bence. Çünkü oyunları bu mantıkla birleştirip atmak daha mantıklı çünkü yenisi çıksa bile ayrı bir oyun oluyor ve çakışmıyor. Emeğe saygı ellerine sağlık kardeşim :)

asigsasi

asigsasi

Üye
güncelleme sorunu olmayan uygulamaları yükleyip deneyeceğim anlatım gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık korkma arkandan kulağını iyi yönde çınlatırlar:D

• Beğen
Tepkiler: redrozy

redrozy

Üye
merhaba çok acil yardımcı olabilirmisiniz? lütfen.! nokıa e65 telefonuma nokıa ...yazılım atarken baglantı kesildi telefonum kapandı şimdi hiç açılmıyor.phonix denedim usb kablosu tanımadı diyor..programı atamıyorum..yardımcı olurmusunz??:(( :hmmmşimdiden ..:tşk:

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: ama bişey soracam xploreyi parçaladığımda hem private hemde C_ private var ikisi aynı klasör dimi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
klasörler neyse o hiç elleme at sadece

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
kurulum proğramlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi bişeyler yapın :) noss_bar'a ayriyeten emegi için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: redrozy
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o iyi birşey i arkadaşlar yapar ama en iyisi ni ancak kendin seçtiğin uygulamalarla yapabilirsin

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
teşekkürler usta yine döktürmüşsün :) bişey sorcam; kurulum paketine ekledigimiz bi pronun güncellemesi geldi diyelim sadece o pronun private,resource ve sysdeki dosyasını silsek yeni güncellemeyi yükleyebilirmiyiz?

nedim6363

Üye
Emeğine,yüreğine sağlık Levent kardeşim.başarılarının devamını dileriz.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
silmek için çok uğraşırsin bazı prolarda 50 yi gecik dosya oluyor onun yerine farklı bir yol daha var ikinci bir güncelleme kurulum paketi oluşturmak denedim oluyor onu akşama konuya eklerim ikinci güncelleme kurulum paketi ilkinin üzerine kuruluyor ve uygulamalarınız güncel kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt