Soft format attığımda belleyi tekrar yüklemem gerekirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
Soft format attığımda belleyi tekrar yüklemem gerekirmi ?
Arkadaşlar soft format atmayı düşünüyorumda belleyi tekrar yüklemek çok zahmetli geliyo bana yüklemesem sıkıntı olurmu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
soft formatta dahil hiç bi format işleminde belle silinmez.

MrExpert

MrExpert

Üye
Gerekmez...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
soft formattan sonra belleyi yüklemesende olur ama formattan önce telefonun hackliyse hacki kaldır ve temalarıda kaldır yoksa temalar var gözükür ve kaldıramazsın bir öneri daha soft format atıp belleyi yeniden yüklersen temiz bir kurulumla daha hızlı ve stabil çalışacaktır seçim senin

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaşlar ilgnz için teşkkrler

AHMED...

AHMED...

Üye
soft format yerine hard format atıp belleyi tekrar yükle tertemiz olsun telefon bi de hafıza kartini temizle yanlız

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format atmak niye

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
hard atmam zorunlu olmadıkça

ANIL

ANIL

Admin
soft format atabilirsin sistemin tamamen yenilenmesini istiyorsan flash at..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
flas atmayı bilmiyorumki kardeşim.forum anlatılanda n8 üzerinden anlatılmış c6-01e uyarlamaya çalışsam hata yaprm dye korjuyorum

ANIL

ANIL

Admin
Yardımcı olurum kardeşim sen bilirsin yine..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
facein varmı kardeşim iletişime geçelim ordan olurmu

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
please insert proper dongle or configure dongle drivers
phoenix i kurmaya çalıştığımda kurulumun sununda böle bi hata penceresi çıkıyo altında retry ve finish yazıyo ayrı ayrı.retry bastığım da bi değişiklik olmuyo finish bastığımda finis ekranı geliyo ama ikon falan gözükmüyo

AHMED...

AHMED...

Üye
hard format atmaktan korkuyorsun flash la uğraşıyorsun dostum senin ki de bi değişik :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
hardtan korkmyorum hard orjinal proları siliyo ama flash atmyı dşnyrm oyüzdn ilk olrk hard atcm

AHMED...

AHMED...

Üye
sen flashla uğraşma bence kardeş bir seferlige mahsus ilk önce hafıza kartındaki önemli dosyaları Al sonra biçimlendir hard format at sonra Oviden yeniden yükle belleyi bence seni bu uzun süre götürür böyle yaparsan flashla yaptığının aynısını yapmış olursun bir nevi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hard atana kadar *#7870# ile at tertemiz olur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yanlış yazmışım kardeşim 7370 olcaktı 7780 ilede sadece ayarları silersin telefon açıldıkça tuşlarla format atma aslında flash da en son çözüm 7370 ile at ilk günki gibi olsun

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Silinmez belle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt