Soccer Ball HD [Top Sektirme] [Made in Turkey]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaferk_86

zaferk_86

Üye
    Konu Sahibi
Soccer Ball HD [Top Sektirme] [Made in Turkey]

Bu oyunda benim eserimdir :) buda basit çünkü yine vaktim yok.

Oyunun amacı her 7 tane sektirmede arkadaki güzel hatunlar değişiyor tabi onlara bakarken topu düşürebiliyorsunuz :)

Birde yukardan kafa karıştırmak amacıyla her 7 tane sektirmede bir yeni top çıkarıyorum bunlar yere düşerse puanınız sıfırlanmıyor.

Market linki :

devilspath

devilspath

Üye
Tskler

serif55

serif55

Üye
Deneyelim kardeşim paylaşımlarının devamı gelmesi dileğiyle kolay gelsin ;)

zaferk_86

zaferk_86

Üye
    Konu Sahibi
devilspath

devilspath

Üye
Oyun icin oneri:
Topu sektirmek icin her seferinde topa tiklamak gerekiyor.. bence parmagimiz ekranda basili kalip surukleyerek sektirilse daha iyi olur..
Onceki telim symbiandi ayni oyun vardi dedigim sekilde daha iyi oluyo.. ayni dedigim top sektirme oyunu :)
Sadece bi tavsiye..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim.

zaferk_86

zaferk_86

Üye
    Konu Sahibi
Oyun icin oneri:
Topu sektirmek icin her seferinde topa tiklamak gerekiyor.. bence parmagimiz ekranda basili kalip surukleyerek sektirilse daha iyi olur..
Onceki telim symbiandi ayni oyun vardi dedigim sekilde daha iyi oluyo.. ayni dedigim top sektirme oyunu :)
Sadece bi tavsiye..

evet bende çok zorlanıyorum daha basit olması gerekiyor :) sizin dediğiniz geliştirmeyi yaptıktan sonra bu oyunda daha farklı birşey yapmayı düşünmüyorum.

şu anda android için ilk batak oyununu yapmaya başladım. yapay zekayı tamamladıktan sonra onuda yayınlayacağım az kaldı :)

bu arada soccer ball oyunu 1 haftada 1200 indirmeyi geçti ve reklamlardan 1.5$ kazandırdı bana :):) az ama başlangıç oyunu. bataktan daha fazla kazanç bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...