Snaptu uygulaması yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Snaptu uygulaması yardım.
Daha önceki telefonlarımda snaptu uygulaması kullanıyordum fakat yeni aldığım telefonum Nokia c6'da kullanamadım bu uygulamayı bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

zaza

zaza

Üye
eski telefonunda olanımı yükledin yoksa yenisini indiriptemi yükledin :hmmm

• Beğen
Tepkiler: serverimbenim

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Snaptu.com'dan indirdim yeni. Fakat çalışmadı. Uygulama iconu görünüyor ama tıklayınca acılmıyor :S

zaza

zaza

Üye
telefonun galiba kendine uyarlayamıyor genelde benim 6630 da öyle olurdu bazen format atardım bazen de bataryasını çıkarır birkaç saniye beklerdim bi dene telefonda istenilmeyen bir içerik olabilir virüs taraması yap :oke:

• Beğen

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Peki c6-00 telefonuma nasıl format atacağım? :S

zaza

zaza

Üye
Peki c6-00 telefonuma nasıl format atacağım? :S

dokunmatik ti dimi valla bilemiyorum bir araştırayım varsa eğer yazarım ama sen yinede bataryayı biraz çıkar genelde nokia sitesinde böyle sorunlar oldumu bataryayı çıkarıp birkaç saniye bekleyin diyor :)

----------Eklendi @ 12:38:33 ---------- Yazıldı @ 12:36:29 ----------

bak yeni hatırladım soft format at *#7370# diye telefon ekranına yaz ve güvenlik kodunu isteyecek büyük ihtimal 12345 olacaktır ama sen yinede bak tamam de soft format atılır :oke:

----------Eklendi @ 12:42:50 ---------- Yazıldı @ 12:38:33 ----------

deneyince haber ver :)

• Beğen

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim, formatı başarı ile attım. Uykulamayı birazdan yüklüyeceğim.

zaza

zaza

Üye
tamam haber ver:oke:

• Beğen

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim fakat yine çalışmadı :S
Uygulama c6'yı desteklemiyor galiba.

zaza

zaza

Üye
bide bilgisayarına indir telefon modelini seçip yap zaten seçeneklerde olması lazım eğer yoksa desteklemiyordur :hmmm ama bence desteklemesi lazım bide ben deniyim belki snaptu ile ilgili bir sorundur :hmmm

----------Eklendi @ 13:03:20 ---------- Yazıldı @ 12:59:21 ----------

az önce denedim sorun yok çalışıyor face sayfama bakıyorum şuan seninle ilgili bir sorun var uygulama tam yükleniyor dimi yarıda falan kalmıyordur inş. ha bide yeni hatırladım tarihini güncelle bu tür programlar tarih güncel olmadımı çalışmaz :oke: bi kontrol et

• Beğen

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Peki öyle deniyeyim bir de. Bilgisayara indirebileceğim link var mı?

zaza

zaza

Üye
bunu oviden indirebilirsin

eğer kaydın yoksa biraz bekle forumlarda arıyayım :)

• Beğen

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Peki, bekliyorum.

zaza

zaza

Üye
tel numaranı bana özelden gönder sana otomatik mesaj atıcam o linkten direk indirebilirsin :)

----------Eklendi @ 13:38:36 ---------- Yazıldı @ 13:20:04 ----------

birader posta kutun dolu zaten ziyaretçi mesajı atamazsın buradan yaz :)

• Beğen

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'den de indirdim çalışmadı yine aynı, galiba bu telefon desteklemiyor çünkü klavyeyi açınca uygulamanın yan yatması gerekiyor onu da yapma şansı olmadığı snaptunun direk açılmıyor uygulama galiba. Yani.

Eğer bu uygulama gibi alternetif bir uygulama önerirseniz çok makbule geçer. Tüm yardımlarınız için de teşekkür ederim.

zaza

zaza

Üye
mesela ne tür bişey istiyorsun, ne için kullanacaksın onu söyle ona göre varsa öyle bişey tabiki öneririz :)

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Facebook ve Twitter için kullanacağım. Snaptu uygulamasını kullanmışsan bilirsin. O tarz bir şey.

zaza

zaza

Üye
snaptu ap ayrı başka bişey kullandım evet o yüzden bu tür bir başka program varmı bilemiyorum direk tarayıcından girmek seni kurtarmaz dimi :hmmm

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Yok dostum, snaptu bir uygulamaydı tüm hesaplarımı tek uygulamada kontrol ediyordum. Görsel olarakta iyiydi yani. Direk tarayıcı kurtarmaz yani.

burak12305

Üye
bende resim ekleme özelliği yok yeni yüklememe rağmen mobil yükleme seçeneği yok snaptü da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt