papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
O zaman ms nin amiral gemisi snap 820 li lumia mı olacak yoksa intelli işlemcili lumia surfrace mi olacaknedendir bilemem ama benim amiral gemim intel işlemcili lumia surfrace olacak diye düşünüyorum
Sistemin gelişme(me)sürecine bakarsak eğer anca 2016 sonlarında elle tutulur bir gelişme olur zaten.Surface 2016 yılının 3. çeyreğinde tanıtılacak.
Bize gelmesi en erken 2016 sonları...
Şu an test edilen Snap.820'li cihazlar ise muhtemelen Mart ayındaki Build etkinliğinde tanıtılıp Nisan-Mayıs'a doğru piyasaya sürülecek.
Bize gelmesi Mayıs-Haziran...
Bence enaz 4500-5000 mAH olmalı.5.8 inç, 2k ekran Böyle bir telefona en az 3300,3500 gibi bi batarya lazım.
O bataryayı koymalarını beklemiyorum.Telefon kaba olur filan diyip bahane ederler.Bence enaz 4500-5000 mAH olmalı.
qualcomma hep güvenmişimdirŞimdi bir Snapdragon 820 rüzgarı başladı ama bir çok okurumuz bu yonga setinin ne gibi yeteneklere ve güce sahip olduğunu bilmiyor muhtemelen. İsterseniz bu konuda bir kaç bilgi verelim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öncelikle hayal gücünüzü sınırlamayın. Zira Snapdragon 820 Antutu benchmark skoru: 131648 puan!!!! bu ne mi demek? Şöyle açıklayayım: Antutu benchmark testlerinde ikinci en yüksek puan alan cihazın iki katı demek.
Öte yandan referans model üzerinden yapılan Basemark X, Gfxbenchmark, ve Geekbench gibi diğer benchmark testlerinde de Snapdragon 820 tabiri caizse ortalığı yıkıp geçmiş.
Sonuç olarak Qualcomm, Snapdragon 800'den sonra rakipleri ile kapanan arayı Snapdragon 820 ile yine bayaa bir açacak gibi görünüyor. Snapdragon 820 benchmark testleri ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkte.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?