Snapdragon 615 Chipsetli Moto G Meksika’da Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 615 Chipsetli Moto G Meksika’da Ortaya Çıktı
Güzel ama 615 yerine 617 kullansa nasıl olsa aynı işlemci sadece internet modem yenilenmiş hali 617 :hmmm


Motorola, Moto G serisini yeni ve güçlendirilmiş akıllı telefonlarla güncelliyor. Snapdragon 615 chipsetten güç alan Moto G ortaya çıktı.


Lenovo tarafından satın alındıktan sonra akıllı telefon pazarında adından sıkça söz ettirmeye başlayan Motorola, akıllı telefonlarını daha güçlü teknik özelliklere güncelliyor. Bu kapsamda üretilen cihazlardan biri de Moto G Turbo Edition olurken, cihaz Meksika’da gün yüzüne çıktı.



Motorola Moto G Turbo Edition teknik özelliklerine göz atacak olursak; Qualcomm tarafından üretilen octa-core cpu’ya sahip Snapdragon 615 yonga seti ve Adreno 405 grafik işlemci biriminden güç aldığını görüyoruz. 5 inç büyüklüğünde 1080×1920 çözünürlüğe sahip ekranın yanında 2GB sistem ve Microsd kart ile artırılabilir 16GB Dahili depolama alanı ve 2.470mAh batarya dikkat çeken diğer teknik özellikleri arasında yer alıyor.

Moto G Turbo Edition’ın kamera özellikleri tarafında ise led flaşlı 13MP arka kamera ile selfie çekim ve görüntülü görüşme için geniş açılı 5MP ön kamera bulunuyor. Android 5.1.1 Lolipop işletim sistemi ile satışa sunulacak olan Moto G Turbo Edition, IP67 sertifikası ile suya karşı dayanıklılık özelliğine de sahip.



Bağlantı özellikleri arasında Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz), Bluetooth 4.0 LE ve 4G LTE/3G HSPA+ da bulunan Moto G Turbo Edition 13 Kasım tarihinden itibaren 283$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Motorola Moto G Turbo Edition’ın diğer pazarlarda ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi ise bulunmuyor.

Snapdragon 615 Chipsetli Moto G Meksika’da Ortaya Çıktı - MaxiCep
 


Üst Alt